Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 2 de de setembre del 2015 | 12:53
Notícia · Política

El PNB no dóna el seu suport a la Unió de Duran

Ramon Espadaler, cap de llista de la Unió Democràtica  de Duran, ha fracassat en la seva primera gestió a l'exterior. La d'aconseguir el suport explícit del PNB. Així, tot i que el butlletí oficial d'Unió de Duran altrament anomenat "La Vanguardia" ho va presentar a quatre columnes com un èxit  la veritat  és que tot i que si que es va  produir una reunió breu entra la delegació catalana i una del PNB presidida per Josu Ortuza,

Barcelona · aquesta  va acabar convertint-se en una simple trobada de relacions públiques sense cap mena d'acord. Tot el contrari del que va intentar-nos vendre el líder d'Unió, Ramon Espadaler.

Fonts del PNB han afirmat "off the record" que  no van extreure res de nou de la trobada  i que el seu partit està molt ben informat del dia a dia i  de la realitat i el procés que està vivint Catalunya. També han mostrat el seu interès en entrevistar-se amb els líders de Demòcrates per Catalunya, entre els quals hi ha  amics històrics del seu partit.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat