Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 5 de de gener del 2012 | 18:27
Notícia · Política

Felip Puig tira d'ironia i considera "lògic" que l'Estat vulgui controlar la "disbauxa" de "15 de les 17" autonomies

El conseller d'Interior afirma que Catalunya és, ara com ara, "referència d'allò que s'ha de fer en situacions de crisi" fins i tot a Europa.

Davant el nou atac recentralitzador que preveu el govern espanyol en voler controlar els pressupostos de les comunitats autònomes, el conseller d'Interior, Felip Puig, ha afirmat que considera "lògic" que l'Estat vulgui controlar la "disbauxa" que es produeix "no a les disset autonomies, però a quasi quinze". D'aquesta manera, Puig ha volgut deslligar Catalunya de la majoria de comunitats autònomes donant per entès que ja fa temps que al Principat s'estan duent a terme mesures per reduir el dèficit als límits marcats per la UE.

El conseller d'Interior ha afegit que Catalunya és, ara com ara, "referència d'allò que s'ha de fer en situacions de crisi" fins i tot a Europa. Per això ha confiat que l'Estat tingui "la intel·ligència suficient" per "saber discriminar qui és que està fent les coses com s'han de fer".

En tot cas, Puig ha advertit que aquest atac reforça la necessitat que té Catalunya de gestionar els seus propis recursos "per recuperar la situació econòmica i tenir menys risc de tutela i supervisió".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat