Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 14 de de juliol del 2011 | 17:20
Notícia · Política

Homs insta a dur el distintiu CAT a les matrícules

Després d'anys de reclamacions i demandes per portar l'enganxina CAT a les matrícules dels vehicles, aquesta setmana Homs ha defensat l'ús del distintiu i ha dit que no és il·legal.

Barcelona · El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha assegurat a una entrevista al programa Tot és molt confús de Catalunya Ràdio que troba a faltar l'enganxina CAT a les matrícules dels automòbils de Catalunya i ha assegurat que ell duu el distintiu sobre de la lletra E de la matrícula del seu cotxe.

"Jurídicament és possible fer-ho" ha dit, i ha explicat per què aquesta opció és "perfectament" legal. "Al codi jurídic de circulació està tipificat que allò que identifica la matrícula és únicament la combinació de quatre números i tres lletres" ha argumentat. En aquest sentit, ocultar la lletra E de les matrícules no seria un il·legal, segons ha explicat Homs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat