Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 22 de de setembre del 2016 | 16:07
Notícia · Política

Margallo fa una crida a formar govern per tal d'aturar el moviment sobiranista català

Als passadissos de de l'Assemblea General de la ONU el ministre d'Afers Exteriors en funcions, José Manuel García Margallo, ha advertit que "el moviment secessionista a Catalunya avança a tota màquina" i ha fet una crida als partits polítics a arribar a algun acord superant "diferències" a través del "diàleg, el compromís, el sentit del deure i la solidaritat".

Margallo també ha citat unes paraules de Francesc Cambó en les que aquest afirmava "que una secessió a Catalunya només podrà tenir èxit si Espanya té dificultats internes o està immersa en un conflicte exterior. "En aquests moments, un govern en funcions és, per definició, més dèbil, menys capaç d'afrontar aquesta situació que un govern amb plenes competències", ha afegit Margallo, que ho ha comparat amb " sortir a boxejar amb una mà lligada a l'esquena".

D'aquesta manera el Ministre pretén posar més pressió al PSOE per tal que permetin la formació de govern i ha insistit que la situació que viu Espanya és "absolutament grotesca i sense precedents a Europa".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat