Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 30 de de gener del 2012 | 17:46
Notícia · Política

Puig justifica les inversions de la Generalitat a Spanair i recorda que l'Estat va sustentar econòmicament Iberia

El conseller d'Interior confia que Catalunya tingui en el futur una companyia aèria de referència amb seu al Prat i connexions internacionals.

ACN · El conseller d'Interior, Felip Puig, ha justificat aquest diumenge les inversions que la Generalitat ha fet durant els darrers tres anys a Spanair i ha criticat que a Catalunya "se li posi el dit a l'ull" més sovint que a la resta de governs europeus. Puig ha recordat que la majoria d'estats europeus han donat "suport" a certes companyies aèries per impulsar els seus objectius estratègics. "Tothom sap que durant molts anys Iberia ha estat una companyia clarament suportada des de les arques de l'Estat", ha posat d'exemple el conseller. L'aposta de la Generalitat era crear un gran hub internacional a l'aeroport del Prat, una qüestió que no abandona malgrat el cessament d'activitat d'Spanair.

"Aquesta vegada no ha sortit bé. Esperem que puguem recuperar aquest objectiu amb aquesta o una altra empresa en el futur", ha destacat Puig. El Govern insistirà en fer del Prat "un punt de connexió directe que afavoreixi la captació de talent, de negocis i de turistes", ha indicat el conseller al programa 'El Suplement' de Catalunya Ràdio. Puig no ha avançat l'estratègia que seguirà a partir d'ara la Generalitat, però aquesta haurà de ser diferent del model aplicat a Spanair perquè "vam decidir que no podíem continuar abocant diners en un moment de crisi".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat