Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 20 de de setembre del 2016 | 13:17
Notícia · Política

Sabrià: "L'Estat posa tot el seu aparell judicial a treballar contra Catalunya"

El portaveu nacional d'Esquerra Republicana, Sergi Sabrià, ha mostrat el ple suport del partit a Francesc Homs, que avui declarava al Tribunal Suprem arran de la consulta del 9N. Sabrià ha destacat que un cop més 'veiem com l'Estat posa tot el seu aparell judicial a treballar contra Catalunya'.

El portaveu republicà ha assegurat que 'aquesta actuació de l'Estat ens referma en la voluntat i necessitat imperiosa de seguir donant força al full de ruta en un moment del tot transcendent'. 'El mes vinent passaran coses importants al país, la feina seguirà endavant, les tres lleis de desconnexió seguiran endavant i la llei de transitorietat jurídica anirà fins al final. Aquesta voluntat impedirà que tornin a passar coses com el que ha passat avui a Madrid' ha conclòs Sabrià.

Què farà CSQP davant la constant negativa de l'Estat?

Davant les declaracions d'avui del portaveu de Catalunya sí Que es Pot,  Lluís Franco Rabell, dient que demanarà al president Puigdemont que reactivi la societat civil en favor d'un referèndum per poder pactar-lo amb l'Estat, Sabrià ha respost preguntant, què farà CSQP davant la constant negativa de l'Estat? 

El portaveu nacional d'Esquerra Republicana ha explicat que 'cal que des de CSQP ens diguin si estan disposats a donar suport a un referèndum d'independència o esperen a demanar permís al Govern espanyol, i fins quan volen fer esperar la societat civil per obtenir un permís de l'Estat espanyol que no arribarà. Què faran quan l'Estat es negui un cop més a pactar? Renunciaran per sempre, o es podaran al costat del poble i la legalitat catalana? Aquesta és la resposta que han de donar, En Comú, CSQP i Podem a Catalunya' ha reblat Sabrià.

Sergi Sabrià, a més, ha insistit que 'la millor manera de fer polítiques d'esquerres i per a la gent és amb la Independència'. Sabrià ha recordat als que reclamem aquestes polítiques i en canvi es neguen a donar suport als pressupostos que les contemplen, que 'ningú es pot permetre no debatre els pressupostos ni renunciar a més de mil milions d'euros destinats a polítiques socials'.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat