Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 23 de de maig del 2012 | 18:28
Notícia · Política

"Si el pacte fiscal s'aigualeix, nosaltres no hi serem"

Joan Puigcercós ha recordat a Mas la "frustració" que va generar la negociació de l'Estatut i l'ha advertit que s'han de marcar "línies vermelles".

El president del grup parlamentari d'Esquerra Republicana, Joan Puigcercós, ha demanat al president de la Generalitat, Artur Mas, "claredat" i "línies vermelles".

Puigcercós ha instat el President a evitar "una hipotètica unitat que ens porti a la frustració que ja vam viure amb l'Estatut o amb els anteriors pactes fiscals", en el marc de la negociació d'un nou model de finançament per a Catalunya. Puigcercós ha alertat sobre les veus que darrerament defensen que anar cap a la independència o el concert econòmic provocaria frustració.

"El que ens portaria a la frustració són cançons que ja coneixem i que diuen que el que li convé a Catalunya és un pacte en el marc de la LOFCA" ha assegurat. "Esquerra Republicana no participarà en una cerimònia de la confusió. Si el pacte fiscal s'aigualeix, nosaltres no hi serem" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat