Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 2 de de setembre del 2015 | 13:00
Notícia · Seguretat

Què va fer la Guàrdia Civil a CatDem i CDC ?

Després d'observar les informacions gràfiques publicades i  escoltar diversos  testimonis presencials  podem constatar que l'operatiu de la Guàrdia Civil que va entrar a dues seus convergents estava format per  agents de dues unitats molt característiques d'aquest cos de seguretat: els dependents de la Fiscalia d'Anticorrupció i  curiosament  agents i  comandaments de la unitat d'informació política,

Barcelona · alguns d'ells varen mantenir els  passa muntanyes posat durant part de l'operatiu sobretot mentre hi havia presents membres de la premsa gràfica per tal  d'amagar la seva identitat.

Així, doncs és obvi que no només es buscava informació administrativa si no que també volien informació estratègica de CDC. Fins i tot alguns agents  de la Guàrdia Civil  i de la Fiscalia van mostrar el seu desacord en alguns dels aspectes i característiques de l'operatiu policial.

Ens trobem davant de d'una nova demostració de les maneres de fer i d'actuar del Ministre d'Interior, Fernàndez Díaz i la Delegada del Govern, Llanos de Luna . Què poden arribar a fer d'aquí al 27-S??

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat