Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 5 de de desembre del 2016 | 13:30
Notícia · Seguretat

Qui és Josep Sort autor del llibre "La policia catalana una estructura d'estat? Fum, fum fum..."?

Són molts els que es pregunten qui és  Josep Sort que ha escrit aquest llibre sobre la policia catalana. I torna  a ser el de sempre : L'enemic és dins de casa.Segons Nació Riopollès ( 19-5-2015) Josep Sort (Alinyà 1972) va ser  el cap de llista de la xenòfoba i feixista Plataforma per Catalunya per Ripoll. Mosso d'Esquadra que es va agafar una excedència per poder-se presentar a les eleccions municipals.

Aquest personatge i el seu llibre, doncs, formen part d'un intent  de les clavegueres de l'estat de pressionar el Departament de l'Interior de la Generalitat de Catalunya perquè talli les ales ,encara més, a Mossos per la Independència. En aquesta operació també hi participaria l'Associació Somatemps i Societat Civil Catalana.

El fracàs de la presentació del llibre ha tornat a posar de manifest la poca incidència de les organitzacions neofeixistes a Catalunya tot i els suports externs que continuen rebent de forma reiterada per part de l'estat que veu com totes aquestes iniciatives fracassen una rere l'altra.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat