Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 7 de d'octubre del 2008 | 15:03
Notícia · Societat civil

La joventut d'Òmnium es mobilitza

Barcelona · L'entitat Òmnium Cultural ha organitzat una trobada de joves d'entre 18 i 25 anys "amb l'objectiu d'oferir un espai de formació i de reflexió" sobre diversos temes d'actualitat, com els reptes del catalanisme, la cohesió social o l'activisme a la xarxa. Aquesta primera Trobada de Joves de l'Òmnium, que se celebrarà el cap de setmana del 8 i 9 de novembre a Coma-ruga, pretén establir una xarxa entre joves, siguin socis de l'entitat o no, que comparteixen els principis d'Òmnium pel que fa a la llengua i la cultura catalana.


La trobada, impulsada per un grup de socis joves de l'organització, busca també animar a la participació als membres més joves de l'entitat i convertir-se en un "punt de referència per al jovent del país". Entre els diversos actes que s'hi realitzaran, destaca la presència del jurista Alfons López Tena i del periodista i vicepresident d'Òmnium Vicent Sanchis, que reflexionaran sobre els reptes del catalanisme. També participaran a la trobada, entre d'altres, Vicent Partal, director de Vilaweb, Saül Gordillo, director de l'Agència Catalana de Notícies, o Lluís Cabrera, membre del col·lectiu Els altres Andalusos. La cloenda serà a càrrec del president d'Òmnium, Jordi Porta.

 
 

 

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat