Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 20 de d'abril del 2009 | 15:40
Notícia · Societat civil

El CNJC celebra el 30è aniversari

Barcelona · Davant la imminent aprovació de la Llei de polítiques de joventut, i en plena elaboració del nou Pla Nacional de Joventut de Catalunya, el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) ha celebrat aquest mes els seus 30 anys.

En paraules de la presidenta del CNJC, Agnès Russiñol, aquests dos projectes són "els més importants" que l'associació ha d'encarar en els propers anys, i "on el CNJC se la jugarà", però assegura que "encara queda molta feina a fer" i que el Moviment Associatiu Juvenil "està en constant evolució, no para mai, i en conseqüència els seus reptes tampoc".

La revista del CNJC, Debat Juvenil, s'ha fet ressò de la història dels 30 anys del consell, subratllant en les opinions dels seus expresidents les clares guies que ha seguit el CNJC al llarg d'aquests anys: aconseguir ser un espai d'aprenentatge, de diàleg i d'utilitat, plural, amb capacitat de lideratge, unitari i, sobretot, ser una font de valor afegit per a Catalunya.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Opinió · Política
Nou país, reforma horària
Opinió · Política
Rumb a la República del Benestar
Llibres / revistes ·
Joves i treball
Llibres / revistes · Política
Debat juvenil
Indica publicitat