Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 28 de de maig del 2009 | 14:55
Notícia · Societat civil

Les Jornades de les Noves Tecnologies i el tercer sector tornen al Palau Robert

Barcelona · El proper 2 de maig se celebren la IIIª Edició de les Jornades de Noves Tecnologies i el tercer sector. Les cotxeres del Palau Robert serà l'escenari que acollirà, com ha fet els anys anteriors, la tercera edició de les Jornades de Noves Tecnologies i Tercer Sector: "Trencant les barreres amb les Noves Tecnologies".

L'acte, convocat per la Fundació privada Societat de la Informació Solidària i Sostenible a Catalunya (SISOSCAT), pretén posar a primera línia d'actualitat informativa la desigualtat social i el desequilibri d'oportunitats d'accés a la societat de la informació d'aquells col·lectius amb menys recursos econòmics.

Aquestes jornades també volen sensibilitzar la reutilització del material informàtic com ara els ordinadors, pantalles, impressores, scanners, i material electrònic en general, i pretenen ser un lloc comú on es comparteixin diferents experiències on les noves tecnologies i els mitjans de comunicació han creat ponts i lligams al propi territori i amb altres països.

La inscripció a la IIIª Edició de les Jornades de Noves tecnologies i el tercer sector és gratuïta i s'ha de confirmar assistència al telèfon 93 459 28 86.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat