Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 17 de de febrer del 2016 | 10:36
Notícia · Societat civil

Acte cívic de comiat i homenatge a Muriel Casals

Òmnium Cultural prepara un gran acte d'homenatge cívic a Muriel Casals, presidenta de l'entitat els últims cinc anys. L'acció que portarà per títol "El millor homenatge, la victòria.Acte cívic de comiat i homenatge a Muriel Casals" serà aquest dijous 18 de febrer a les 19h al Passeig dels Til·lers al Parc de la Ciutadella de Barcelona.

L'homenatge es farà just després de l'acte institucional que organitza el Parlament de Catalunya en memòria de la diputada de Junts pel Sí.Durant l'acte d'Òmnium, diverses persones recordaran i glossaran el perfil de Casals. 

Paral·lelament, l'entitat convida a tothom a participar de l'homenatge amb una campanya a les xarxes socials per recollir fotografies que la Muriel s'hagués fet amb persones d'arreu del territori. Les imatges es poden penjar a les xarxes socials amb l'etiqueta #homenatgeMuriel o bé es poden enviar al correu homenatgeMuriel@omnium.cat indicant el municipi on va ser presa la foto.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat