Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 4 de d'octubre del 2011 | 18:33
Notícia · Societat civil

El darrer número de la revista Òmnium insta a la reflexió sobre les consultes

Després dels sorprenents resultats de les consultes per la independència celebrades a tot el mapa català el passat any ─el referent el va marcar el 10A, amb un 89'7% de vots favorables─, la revista Òmnium ha indicat que cal una reflexió profunda i en fred sobre els resultats per tal d'avançar cap a un horitzó sobiranista.

Barcelona · El full de ruta que porti Catalunya a la celebració d'un referèndum vinculant a l'estil escocès és encara un misteri per al país. Cal, doncs, una profunda reflexió de les entitats polítiques, econòmiques i socials catalanes per impulsar un últim esforç en aquest aspecte. Aquest és el punt central dels continguts que la revista Òmnim presenta en el seu darrer número.

Les opinions de Txe Arana, Ferran Requejo i Muriel Casals, entre d'altres, constitueixen un fòrum  de reflexió en el número 18 de la revista Òmnium, en la qual també s'hi pot llegir un reportatge en profunditat sobre la cohesió social creada a Catalunya a través de la immersió lingüística i un article sobre la música en català.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat