Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 7 de de novembre del 2011 | 16:33
Notícia · Societat civil

Homenatge nacional a Max Cahner

L'exconseller, un dels homes clau en la construcció de la nostra cultura, serà homenatjat aquest dimarts a la seu de l'Arxiu Nacional de Sant Cugat.

Aquest dimarts a les 19:30 del vespre, a la seu de l'Arxiu Nacional a Sant Cugat del Vallès, es farà un homenatge a l'intel·lectual i exconseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Max Cahner, que ha estat un dels 'homenots' de la construcció nacional de la nostra cultura. L'acte ha estat organitzat per un grup d'amics i deixebles de l'homenatjat, amb la col·laboració de l'Arxiu Nacional de Catalunya. Cahner ha tingut una gran importància en bastir un moviment intel·lectual transversal mitjançant les Jornades 'A la Fi del segle XX', continuades posteriorment des de la presidència honorària de l'Opinió Catalana.

Max Cahner fou l'editor de Gran Enciclopèdia Catalana, va fundar l'editorial Curial i va participar activament en la política catalana des de Nacionalistes d'Esquerra, Acció Catalana i Convergència Democràtica de Catalunya, sent el primer parlamentari que va aconseguir una moció del Parlament de Catalunya pel dret a l'autodeterminació.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat