Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 16 de de març del 2016 | 10:55
Notícia · Societat civil

La Junta d'Òmnium es reuneix amb Ada Colau

La Junta Nacional d'Òmnium Cultural, encapçalada pel seu president, Jordi Cuixart, s'ha reunit  amb l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i els tinents d'alcalde Gerardo Pisarello i Jaume Asens al consistori de la capital catalana. La trobada, la primera amb la nova junta d'Òmnium, ha servit per posar l'entitat a disposició de l'Ajuntament de Barcelona en l'acollida de refugiats.

Barcelona · En aquest sentit, Òmnium s'ofereix a fer una tasca d'acompanyament dels refugiats un cop hagin arribat tant a Barcelona com a Catalunya.

Un altre dels resultats de la trobada és la prediposició de l'Ajuntament a no "quedar al marge" del procés constituent en sintonia amb la seva "sensibilitat sobiranista" i la voluntat de contribuir a consultar la ciutadania de cara l'elaboració d'una futura constitució catalana. "Hem vist que l'alcaldessa comparteix la voluntat de canvi a Catalunya i l'interès en compartir aquest país nou que entre tots estem construint", ha manifestat el president Cuixart.

Finalment la reunió també ha servit servit per comentar les activitats que Òmnium fa a Barcelona (Flama del Canigó per Sant Joan, Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, El Tinter, La Festa de la Llibertat per l'Onze de Setembre…) i per refermar la voluntat entre ambdues parts de col·laborar en tot allò que comporti construir un futur més just i igualitari per a tothom.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat