Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 18 de de novembre del 2016 | 12:08
Notícia · Societat civil

L'ANC entra al registre de lobbies de la Unió Europea

L'Assemblea Nacional Catalana passa a ser considerada un grup d'interès europeu. L'entitat independentista ha estat acceptada al Registre de Transparència Europeu, fet que li permetrà reunir­se amb membres del Parlament Europeu la Comissió Europea i el Consell Europeu.

Aquest registre té com a objectiu que els ciutadans puguin conèixer les múltiples reunions que se cel·lebren entre organitzacions i polítics. Les entitats que no siguin inscrites al registre no poden fer aquestes reunions. Aquesta fita pot suposar un important salt en la presència internacional de l'entitat. Tot i les traves de la diplomàcia espanyola, l'organització independentista podrà buscar suports internacionals al sobiramisme català amb més facilitat.

A partir d'ara l 'ANC també tindrà accés a tot tipus de documents oficials, com per exemple, la informació d'interès europeu, i podrà concertar reunions amb funcionaris europeus i alts càrrecs de Brussel·les, com eurodiputats.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat