Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 2 de de maig del 2011 | 18:31
Notícia · Societat civil

L'Argentina exerceix el dret de decidir

Els catalans residents a l'Argentina, el país del món amb mes comunitats catalanes, es posicionen clarament a favor de la independència. Inspirats en les consultes populars celebrades arreu del mapa de Catalunya, els catalans que resideixen a l'Argentina han exercit, també, el seu dret a vot.

El dissabte 30 d'abril ha estat una jornada de recollida d'opinió sobre l'autodeterminació de Catalunya. Els Casals Catalans de Buenos Aires, La Plata, Còrdoba, Rosario, Pergamino i Venado Tuerto han realitzat una jornada de votacions sobre l'escissió de l'Estat català de manera coordinada amb les diverses entitats catalanes amb presència a la capital argentina.

A través de la Plataforma "Buenos Aires Decideix" s'ha organitzat la jornada de votacions a la capital, que segons el seu coordinador, Josep Font-Olivares, ha despertat un gran interès entre la comunitat catalana present a l'Argentina, especialment els dies que ha jugat el barça contra el Madrid. En la totalitat de les consultes realitzades als diferents Casals Catalans el "sí" s'ha imposat de manera contundent amb més del 95% dels vots. La participació ha estat fixada entre el 15 i el 20 per cent, segons els casos.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat