Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 3 de de juny del 2016 | 18:12
Notícia · Societat civil

Òmnium presenta la primera edició dels Premis VOC als millors curtmetratges, websèries i micrometratges en català

Òmnium fa una aposta decidida per estimular l'ús del català en el sector audiovisual. És per això que l'entitat cultural ha presentat la primera edició dels Premis VOC (versió original en català), uns guardons que volen posar en valor els millors curtmetratges, websèries i micrometratges produïts en català des de 2014 i fins al setembre d'enguany.

El president d'Òmnium, Jordi Cuixart, ha lamentat durant la presentació del VOC que "el cinema en català només representa un 3% del consum audiovisual al nostre país". En aquest sentit, Cuixart ha remarcat que aquest projecte vol "estimular, prestigiar i popularitzar la producció audiovisual en català i crear nous espectadors". El president d'Òmnium ha afegit que per "garantir la cohesió social, la cultura ha de ser el centre de la vida pública".

Els participants als premis VOC optaran a un doble reconeixement: d'un banda el premi del jurat, integrat per reconeguts professionals del sector, i de l'altra el premi del públic mitjançant les votacions populars al web www.voc.cat. Els curtmtetratges que es presentin en aquesta edició també es podran veure durant la Mostra VOC en una quinzena de sales de cinema arreu del país. Les obres presentades podran ser tant de ficció com de no ficció i de temàtica lliure. Els Premis VOC són els més ben dotats del sector, amb unes recompenses de fins a 4.000 euros.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat