Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 13 de de novembre del 2013 | 17:42
Notícia

'The Catalan Project': la cocreació de la Catalunya del futur

El web 'The Catalan Project', una plataforma basada en les noves tecnologies, pretén apropar als ciutadans el procés d'independència de Catalunya amb un objectiu: que tothom hi pugui dir la seva.

M. Folch · Aprofitant l'embranzida que les tecnologies 2.0 han agafat en la societat actual, un equip de professionals del màrqueting i la comunicació s'ha endinsat en un nou projecte, 'The Catalan Project'.

Aquesta nova web busca posar la independència de Catalunya i el futur que s'obre al seu davant al primer pla de l'opinió pública catalana a través de les xarxes socials. Com? Amb una web en construcció permanent on els seus col·laboradors i visitants hi poden dir la seva sobre la futura Catalunya independent.

Aquest projecte, nascut del món professional i sense cap vinculació amb el món polític, pretén participar activament en la construcció d'una nova Catalunya, per aquest motiu la plataforma 'The Catalan Project' permet compartir idees i iniciatives provinents de qualsevol persona o col·lectiu i en qualsevol format: àudio, vídeo, text o imatge.

'The Catalan Project' busca ara l'autofinançament a través d'una campanya de crowdfunding que pretén recaptar 12.000 € per sufragar les despeses de programació de la
pàgina web i del seu manteniment. Podeu fer-hi aportacions econòmiques clicant aquí.Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat