Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 24 de de febrer del 2016 | 12:56
Notícia · Unió europea

Conferència per aprofitar al màxim les oportunitats dels fons europeus amb Amadeu Altafaj

La Diputació de Lleida acollirà el pròxim divendres, 26 de febrer la conferència titulada "Els fons europeus a Catalunya: oportunitats i eines de creixement", a càrrec del representant permanent del Govern de la Generalitat davant la Unió Europea, Amadeu Altafaj.

L'objectiu és remarcar i orientar els ens locals sobre l'oportunitat que representen els fons de la Unió Europea per al desenvolupament de projectes que ajudin a la dinamització i el creixement de les comarques lleidatanes.

En el marc de la conferència també es presentarà el nou portal del Govern #FonsUECat, situat dins del web del Departament d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència per facilitar la informació sobre finançament europeu.

Aquest acte està especialment adreçat als representants del món local i a les entitats que tinguin interès en desenvolupar projectes que puguin accedir i beneficiar-se dels ajuts europeus.

La Diputació de Lleida treballa per reforçar la informació i l'assistència als ens locals a l'hora de gestionar, preparar i presentar els projectes que compten amb cofinançament de la Unió Europea (UE).

L'objectiu és incrementar tant qualitativament com quantitativament l'impacte dels fons europeus a les comarques de Lleida.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat