Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 12 de de gener del 2017 | 13:55
Notícia · Unió europea

Més de 250 persones a la conferència sobre el dret a l'autodeterminació al Parlament Europeu

Aquest dimecres s'ha celebrat un seminari  al Parlament Europeu (PE) sobre L'autodeterminació a la UE - El Dret de Decidir! . L'acte ha  omplert la sala on s'ha fet, que té 280 places. L'acte ha abordat les situacions catalana, basca, flamenca, gal·lesa i irlandesa, i ha estat organitzat per set eurodiputats de 4 grups parlamentaris diferents:

osep-Maria Terricabras, (ERC / GreensEFA); Ramon Tremosa (PDECAT / ALDE); Josu Juaristi (EH BILDU / GUE); Izaskun Bilbao (EAJ-PNV / ALDE); Jill Evans (Plaid Cymru / GreensEFA); Mark Demesmaeker (N-VA / ECR) i Martina Anderson (Sinn Fein / GUE).

Terricabras, juntament amb el diputat Tremosa, han participat en aquest seminari amb una ponència de Liz Castro que ha estat, "sens dubte, la més aplaudida".

Terricabras ha mostrat la seva satisfacció pel gran nombre d'assistents. "L'altíssima assistència avui en aquest acte és un evidència clara de l'interès que desperta l'autodeterminació dels pobles sense estat en el si de la UE, i més en temps com els que vivim, amb el procés del Brexit", ha dit.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat