Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 12 de de gener del 2016 | 12:56
Opinió · Política catalana
Miquel Sellarès
President de Tribuna Catalana

S'albiren canvis. Benvingut president Puigdemont (1)

L'Associació Tribuna.cat, que tinc l'honor de presidir, albira canvis amb l'arribada del nou president Puigdemont, que esperem que no deixi de ser periodista, doncs aquesta digna professió havia perdut 

importància en els últims cinc anys del mandat el president Artur Mas.

He de reconèixer que, tot i no conèixe'l massa, Carles Puigdemont m'ha agradat en el seu estil i les seves declaracions clares i contundents, lluny de personalismes i messianismes. Puigdemont és un home proper i amb un llenguatge que, de ben segur, tindrà el suport d'una gran part de la ciutadania i la seva societat civil.

Puigdemont és un home proper i amb un llenguatge que, de ben segur, tindrà el suport d'una gran part de la ciutadania i la seva societat civil"

Avui en aquest article vull fer dues aproximacions: una al nou Govern, i l'altra, a la política de mitjans de comunicació, documentació i anàlisi que ha de donar suport al nou Govern. Crec que per a aquesta etapa provisional de 18 mesos potser no necessitem el mal anomenat "Govern dels millors", sinó un Govern plural de persones fortes i capaces de resistir el tsunami que les institucions de l'Estat i les seves clavegueres concentraran contra aquest Govern i els seus entorns. Com molt bé va dir el president, cal que hi hagi persones a qui no els tremolin les cames.

Aquí és on esperem que un periodista com Carles Puigdemont, ferm i irreductible, del diari El Punt, de l'Agència Catalana de Notícies, de la comunicació 2.0, farà net i serà capaç de reestructurar l'espai de comunicació català"

El Govern d'Artur Mas ha tingut molts encerts i polítiques clares en alguns aspectes de la governabilitat del país. I ell, personalment, ha tingut una gran dignitat representant la institució, però també grans mancances. Potser una de les més evidents ha estat la seva política de comunicació. Aquí és on esperem que un periodista com Carles Puigdemont, ferm i irreductible, del diari El Punt, de l'Agència Catalana de Notícies, de la comunicació 2.0, farà net i serà capaç de reestructurar l'espai de comunicació català, pràcticament desaparegut durant l'etapa de l'equip de Presidència anterior, posant en marxa -ara sí amb vocació d'Estat en el camp de la comunicació- un nou un pla i unes institucions que donin suport al Procés, al Govern de la Generalitat i als mitjans de comunicació catalans, sense utilitzar el xantatge de les subvencions a canvi de la fidelitat.


Benvingut, doncs, company periodista, ara president de la Generalitat. N'esperem molt de tu.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Més opinions de Miquel Sellarès
Miquel Sellarès
President de Tribuna Catalana
Opinió · Comunicació
Tribuna.cat, quinze anys de servei al país
Opinió · Política catalana
Benvingut, president Puigdemont. El Govern (2)
Opinió · Política catalana
Carme Forcadell: la nostra presidenta del Parlament
Opinió · Política catalana
27-S: Voteu Junts pel Sí o la CUP
Indica publicitat