Dimarts, 12 de febrer del 2013 | 20:29
Opinió · Política
Contra la política del fangar
Montserrat Candini
Portaveu adjunt de CiU al Senat
Una de les definicions més aristotèliques i més clàssiques del concepte política és la que denomina aquesta activitat com la que està encaminada al foment del bé comú i de l'interès general, mitjançant la redistribució de valors.
Crònica · Política catalana
El termòmetre internacional de la transició nacional
Espanya és un país políticament immutable i democràticament corcat, completament blindat per la majoria que avui dia té el PP i per l'absolutíssima unanimitat política que suposa la unió d'aquest amb el PSOE. La negativa d'ambdós partits a acceptar un dret fonamental i universal com és el dret a decidir dels pobles enroca sense possibilitat de diàleg amb la demanda de Catalunya de poder celebrar un referèndum dins l'asfixiat marc legal que sustenta el país espanyol.
 ·
Notícia
Mossos per la Independència demana la retirada de les banderes espanyoles de totes les comissaries
El col·lectiu independentista dels Mossos d'Esquadra vol seguir la lògica política endegada a Catalunya amb el procés de transició nacional i ha demanat a la Conselleria de l'Interior fer enretirar les banderes espanyoles de totes les comissaries del país.
 ·
Recull de premsa
Soler: "Molta gent al PSC no vol fer el paperot. La pitjor manera d'afrontar els problemes és negar-los"
"La deriva nacionalista i recentralitzadora és tan diàfana, tan descarada, que qui vulgui prometre sopars de duro federalistes corre el risc de ser vist no ja com un il·lús, sinó com un estafador".
 ·
Llibres / revistes
Les empremtes negres dels tresorers del PP
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Josep Rull, l'home fort de la futura CDC
La possible imputació d'Oriol Pujol en l'afer ITV i la seva probable retirada de la primera línia del partit ha obert un debat entre els quadres dirigents sobiranistes de CDC, els quals no volen que els afers externs al procés sobiranista puguin ésser un fre al moment històric que creuen que estan protagonitazant.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí