Dimecres, 26 d'octubre del 2016 | 14:51
Opinió · Política
La regressió espanyola
Fèlix Martí
President Honorari de Linguapax Internacional
La investidura de Mariano Rajoy, altra vegada, com a president del govern espanyol, manifesta que els poders fàctics de l'estat volen mantenir intacte el règim pactat i establert amb la constitució de l'any 1978.

 ·
Crònica · Informe SIC
Primer objectiu post investidura: Destruir el Procés català
Després de mesos de certa paràlisi en  els aparells de l'estat aquests preparen una ofensiva per l'endemà de la, més que probable,  investidura del president Rajoy.El primer objectiu d'aquesta seria unificar la direcció i coordinació d'una gran ofensiva dels aparells i les clavegueres contra el Procés català.

 ·
Notícia · Cultura
XXII edició dels Premis Nacionals President Lluís Companys
Com cada any ERC Sants-Montjuïc atorga els Premis Nacionals Lluís Companys a persones i entitats que s'hagin distingit per la seva dimensió social i humana i els seus valors en la defensa i promoció del nostre país. L'edició d'enguany tindrà lloc el proper divendres 28 d'octubre a les vuit del vespre al Casinet d'Hostafrancs.
 ·
Recull de premsa · Política
Requejo: "És la legalitat, estúpid !"
En un article a la Vanguardia  sosté Ferran Requejo sobre el Pprocés català que "Mantenir, com fan les institucions de l'estat que es tracta d'una qüestió simplement "il·legal", aplicar procediments merament judicials i pretendre que això tanca la discussió resulta una actitud intel·lectualment infantil i de conseqüències pràctiques perverses"
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Cardús: "La síndrome de l'ai, ai, ai..."
En un  article a l'Ara Salvador Cardús ens diu que "Bona part dels catalans, en molt pocs anys, hem fet un gran canvi de mentalitat. Hem passat del "No és possible aconseguir-ho" a "Tenim el dret de provar-ho". Hem deixat de considerar la pertinença a Espanya com una fatalitat i ara creiem que, si més no, ens pertany el dret de qüestionar-la".
 ·
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí