Dilluns, 19 de desembre del 2011 | 19:53
 ·
Entrevista · Societat civil
"Molts prioritzem el concepte independència, el problema és el 'guerra-civilisme' que sembla que portem en l'ADN català"
Quim Torra
President de Sobirania i Justícia
L'independentisme ha de fer un salt qualitatiu. Aquest és el parer de Quim Torra, que dóna molta importància a la vessant acadèmica en les aspiracions nacionalistes i a la internacionalització del conflicte.
Opinió · Política
El catalanisme del PSC
Isidre Palmada
Professor
Finalment la xemeneia del congrés del PSC ha tret fumata bianca. Hi ha nou primer secretari i un equip de síntesi. El PSC acaba el periple crític amb noves cares a la primera línia. Però resten també les de sempre.  El PSC ha fet en aquest congrés una pirueta fotogràfica. Per a continuar fent el mateix PSC.

 ·
Crònica · Esport i Ciutadania
El futur és meu
El Mundial de Clubs de Japó, segurament, no serà el títol més disputat de l'era Guardiola. Ni tan sols d'aquesta temporada. Però guanyar-lo ratifica el que ja és sabut. Són els millors.

 ·
La fotografia · Política
Més de 800 assistents a la primera convenció cap a la independència
L'acte ha reunit independentistes d'orígens diversos i prestigiosos acadèmics del país per a corroborar la viabilitat econòmica de l'Estat propi.
 ·
Notícia · Política
El PSC es 'renova' escollint Navarro i enterrant el grup propi
L'alcalde de Terrassa s'imposa amb el 73% dels vots i forma una executiva que incorpora els dos altres aspirants a la secretaria general; Joan Ignasi Elena i Àngel Ros.
 ·
Notícia · Política
Alfred Bosch haurà d'esperar per estrenar-se al congrés
ERC es quedarà sense torn de paraula al debat d'investidura que ha començat aquest dilluns a causa d'un formalisme: els republicans encara estan integrats al grup d'IU-ICV en comptes del mixt.
 ·
Notícia · Llengua
Rajoy apunta cap a l'ensenyament
El futur president del govern espanyol ha anunciat al debat d'investidura la seva intenció d'enderrocar la immersió lingüística i imposar un model trilingüe en aquells territoris amb dues llengues oficials.
 ·
Notícia · Societat civil
La Marató de TV3 finta la crisi i recapta més de 7,5 milions d'euros
Mònica Terribas afirma que el programa és "el màxim exponent del que significa tenir una televisió pública potent".
 ·
Notícia · Illes Balears
Una Nit de la Cultura fortament reivindicativa
El passat, dissabte, 17 de desembre, l'Auditori de Sa Màniga, a Cala Millor, fou l'escenari d'una altra edició de la Nit de la Cultura 2011. La gala, organitzada per l'Obra Cultural Balear, va tornar a ser un mostrador de la tasca feta, al llarg de l'any, pels creadors culturals de les Illes Balears.
 ·
Notícia · Comunicació
Tretzevents tanca després de 60 anys
Publicacions l'Abadia de Montserrat ha anunciat aquesta setmana que s'ha vist obligada a tancar la redacció de la revista infantil a causa de la crisi econòmica.
 ·
Recull de premsa · Política
Pasqual: "Omplint el Parlament d'alcaldes convertim la cambra legislativa en un consell comarcal"
"La política que ens cal com a país (si ens creiem que som un país, que avancem cap a la sobirania) ha d'estar tallada pel patró de la política nacional, amb mentalitat d'estat; no per la política municipal, amb mentalitat de poble".
 ·
Recull de premsa · Política
Vives: "No ens en sortirem sense un gran acord patriòtic a favor dels nostres interessos nacionals"
"Ens hem de desempallegar del camí fet per encetar-ne un de nou".
 ·
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí