Dimarts, 2 d'octubre del 2012 | 17:58
 ·
Llibres / revistes
300 anys d'espoli
Crònica · Política catalana
El president no pot fallar
Artur Mas ha convocat eleccions amb la idea nítida d'obtenir un ampli suport que recolzi la seva gestió (que no ha estat precisament brillant atès que l'economia segueix sense remuntar i el baix grau de compliment del seu programa electoral) i que doni via lliure al dret a decidir i a l'estat propi.
Opinió
La punyalada
Jordi Xuclà
Diputat de CiU al Congrés
Ni N-II ni soterrament ─aquesta setmana ha estat fecunda en males notícies per a les comarques gironines. El ministeri de Foment ha anunciat que cancel·la el desdoblament de l'N-II de la Jonquera a la Tordera i que, en el projecte de pressupostos generals de l'Estat pel 2013, no hi ha cap partida pel soterrament del tren convencional al seu pas per Girona.
 ·
Crònica · Política catalana
Agenda nacional o social?
Bourdieu segueix tenint raó: a la pista de ball de la política, no triomfa qui balla millor, sinó qui marca el pas de la dansa dels altres. Principi de dominació dominant. Qui sàpiga aplicar-lo amb autoritat, com a mínim d'ara fins al 25-N, guanyarà les eleccions, i atès el clima constituent, obtindrà com a regal un llarg cicle d'hegemonia política.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
De Catosfera i català a la xarxa
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Voldria començar aquesta crònica tecnològica setmanal, tot comentant que l'iPhone 5 ja és a la venda en tots els establiments del nostre país que comercialitzen els productes de l'empresa de la poma mossegada.
 ·
Recull de premsa
Cardús: "Per completar el nostre camí necessitem el suport dels nostres connacionals i veïns"
"Tenir un projecte de relacions preferents amb el conjunt dels Països Catalans en una Catalunya sobirana és una raó més, i de pes, a favor de la independència".
 ·
Llibres / revistes
Tenim pressa!
 ·
Recull de premsa
Martí: "L'independentisme ja és un moviment proactiu"
"Encoratja l'optimisme. Hem de continuar eixamplant la base i treballar per legitimar el procés i intentar arribar a un acord amb l'Estat per fer el referèndum".
 ·
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
Quo vadis Alfons Quintà?
Quan s'escrigui la història del periodisme català del postfranquisme s'haurà d'escriure en lletres de motlle el nom d'Alfons Quintà, l'home qui va dur a terme la creació de l'estructura inicial de TV3, una televisió d'èxit i una eina essencial per a la nostra construcció nacional.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí