Dijous, 11 de juliol del 2013 | 19:13
Opinió
Una cadena que concreti la independència
Lluc Salellas
Periodista i politòleg
Hem sabut que la xifra d'inscrits a la cadena humana de l'11 de setembre és a punt d'arribar als 100.000 i encara queden dos mesos de treball poble a poble i barri a barri perquè els organitzadors convencin milers de persones més perquè s'hi sumin.
Notícia · Política
El TC torna a la càrrega en contra del procés
El braç polític de l'Estat més usat en la guerra bruta contra el dret a decidir dels catalans ha tornat a la càrrega aquesta setmana. El Tribunal Constitucional (TC) ha decidit mantenir la suspensió de la declaració de sobirania que el Parlament va aprovar el passat mes de gener i que va ser motiu d'un recurs presentat pel govern espanyol.
 ·
Notícia
La Guàrdia Civil, contra el jutge Santi Vidal
L'Associació de Guàrdies Civils ha posat una denúncia al Consell General del Poder Judicial (CGPJ) en contra del jutge per manifestar-se contrari a una possible intervenció de la Guàrdia Civil en el referèndum català.
Documents
Ponència política d'ERC 2013
 ·
Crònica · Afers religiosos
El Papa no farà cas del bisbe de Vic
Els catòlics molt conservadors, com el bisbe Romà Casanova, són papistes però el Papa Francesc no farà cas d'algunes propostes pastorals del titular de la diòcesi de Vic. Una proposta de Casanova és que resar el Rosari mentre es condueix per la carretera és una bona companyia.
 ·
Recull de premsa
Xirgo: "Seria just que els empresaris anessin sortint de l'armari en comptes de continuar amb aquesta barreja de por i prudència"
"Pere Gallart no ha fet res més que dir en veu alta el que molts altres pensen".
 ·
Llibres / revistes
Cal no llençar el nen amb l'aigua bruta
 ·
Recull de premsa
Terribas: "Per què la majoria empresarial no s'expressa directament sobre el dret a decidir?"
"Per què el president Artur Mas creu que la majoria empresarial està a favor del dret a decidir?".
 ·
Crònica · Política catalana
L'ocàs de Camacho i del PP a Catalunya
Les últimes gravacions i informacions sobre Sánchez Camacho, així com les enquestes del CEO i del CIS, demostren que la presidenta del PP a Catalunya es troba en caiguda lliure, tot i que les enquestes es féssin abans de les darreres declaracions del cas Bárcenas --un cas que no entra a la política catalana però sí afecta electors del PP que no tenen altre marc nacional que el d'Espanya.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí