Dimarts, 18 de març del 2014 | 18:12
 ·
Crònica · Política catalana
La vergonya de l'11M
Marc Costa
Advocat i politòleg
Fa deu anys que Al Qaeda va decidir atemptar contra uns trens de rodalies de la línia ferroviària que connecta Alcalá de Henares amb l'estació d'Atocha de Madrid, col·locant tretze bombes dins bosses de plàstic i motxilles, deu de les quals van esclatar en 12 vagons diferents de quatre trens a horari de màxima afluència, provocant la mort de quasi dues-centes persones i ferides a quasi dues mil.
Crònica · Política
El Fons Monetari Internacional, les desigualtats socials i Catalunya
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Finalment, fins i tot el Fons Monetari Internacional (FMI) ha constatat que les desigualtats socials posen en perill l'estabilitat econòmica i el creixement. L'estudi, publicat aquesta setmana, Fiscal Policy and Income Inequality, assenyala, per exemple, que als Estats Units d'Amèrica el 10% de la població més rica l'any 1980 disposava del 30% del PIB, mentre que en l'actualitat n'acapara el 48%.
 ·
Crònica · Informe SIC
Gràcies Margallo i companyia per ajudar al fracàs de l'unionisme
El ministre d'Afers Exteriors, José Manuel García-Margallo, s'ha encarregat des de la metròpoli de fer la campanya oficial contra el sobiranisme, com si Catalunya ja fós un estat independent.
Opinió · Política catalana
Reforçar l'estratègia sobiranista
Pep Martí
Llicenciat en Història i periodista
En l'entrevista que Antoni Bassas li va fer a l'Ara de diumenge, Miquel Sellarès reclamava reforçar l'estratègia del sobiranisme. Alguns compartim el criteri.
 ·
Llibres / revistes
Pas ferm dels ajuntaments per portar la LRSAL al TC
Opinió
Fa 10 anys que Zapatero va guanyar i ningú no ho recorda
Jordi Xuclà
Diputat al Congrés per Girona
L'11 de març va fer deu anys dels atemptats terroristes de Madrid. Recordo que era el dijous de l'última setmana de la meva primera campanya electoral com a diputat.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Barcelona: "iCapital"
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Barcelona té renom internacional. És una marca molt coneguda arreu. La forta oferta turística és un reclam important per a la capital catalana. El turisme és un dels sectors clau de l'economia catalana. Un sector amb molt de pes per al conjunt del nostre país.
 ·
Recull de premsa
Casas: "L'independentisme ha d'omplir de contingut social i polític el seu projecte per ser creïble"
"Hi ha, però, una clara majoria que ho entoma també (o sobretot) com l'oportunitat per remoure equilibris i construir un país en què el benestar sigui un clar signe d'identitat. Mas ho ha captat i per això intenta ampliar el radi de CDC i promet un demà millor".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí