Dimecres, 2 de gener del 2013 | 18:40
Crònica · Política catalana
Quan l'independentisme va sortir de l'armari gràcies al futbol
Roger Buch
Politòleg
Era un partit estrany. Fins aleshores la selecció catalana de futbol feia coses com enfrontar-se a combinats del Barça. Sembla que fou gràcies al gran Hristo Stoichkov que es programà un partit nadalenc de futbol entre Catalunya i Bulgària a l'Estadi Olímpic.
Opinió
'¡Muera la inteligencia!'
Xavier Serrahima
Escriptor
El passat 20 de desembre el sagaç Quim Torra escrivia en un tuit una obvietat que, de tan definitivament obvia com és, sembla passar desapercebuda: "Encara és hora que senti UN argument per quedar-se a Espanya un dia més. Argument, no amenaça."
 ·
Crònica · Pla de lleida
Ni esquizofrènia ni entreguisme
Ivan Mambrillas
CDC es va fer independentista sense ganes i ara, per virtut de l'aritmètica parlamentària, esquerraneja, almenys verbalment, sense ganes: de debò no hi haurà justícia social sense llibertat nacional i viceversa?
 ·
Llibres / revistes
Valencians, encara
 ·
La fotografia
9.000 persones inunden els carrers de Palma a favor del dret a decidir
La capital de les Illes Balears ha fet història aquesta setmana amb la Diada Nacional de Mallorca d'enguany, que ha aglutinat milers de persones a favor del dret a decidir i l'autodeterminació.
 ·
Recull de premsa
Gifreu: "La gran incògnita del 2013 serà comprovar la capacitat del govern de construir un discurs potent, coherent i engrescador"
"El 2012 ha estat a Catalunya un any políticament intens".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Madrid
2012: un any guanyat
Avui a Espanya serà dia de balanços. De Mariano Rajoy i d'Alfredo Pérez Rubalcaba. I probablement tots dos coincidiran en la intenció de barrar el pas a la democràcia a Catalunya. En la voluntat d'intentar impedir que un poble s'alci, s'expressi i digui que vol ser lliure. Fem nosaltres, doncs, també el nostre particular balanç. Diguem-ho clar: nacionalment el 2012 ha estat un any guanyat.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí