Dijous, 7 de abril del 2011 | 19:33
 ·
Crònica · Política catalana
Cent dies amb molta economia, poques mesures i una política ínfima
El govern ha complert aquesta setmana els seus cent primers dies. Mas ho ha commemorat amb una àmplia agenda de conferències i compareixences televisives. En totes elles el president ha fet esforços per combatre la imatge excessivament burocratitzada i gestora que, fins ara, ha transmès el seu mandat. Ha faltat cor, ha faltat política, admet l'entorn del president.
 ·
Crònica · Euskal Herria
Bildu sota lupa
Atrapat en la teranyina judicial espanyola, Sortu no podrà ser-hi en les eleccions del 22 de maig. Com que aquesta possibilitat ja estava contemplada, Batasuna, EA i Alternatiba han activat Bildu.
 ·
Notícia · Societat civil
Totes les xifres de la consulta... excepte la incògnita final
Col·legis electorals, voluntaris, seguretat, cens, personalitats, particpació en consultes anteriors... vols saber totes les xifres que mourà la jornada d'aquest 10 d'abril? Tribuna.cat les detalla i explica una per una.
 ·
Notícia · Societat civil
Ariadna Gil i Quim Monzó clouen la llista de personalitats adherides a BCN Decideix
Finalment han estat 200 les adhesions que ha rebut l'entitat, amb noves incorporacions del món polític, esportiu i artístic com Joan Rigol, Carles Rexach o Gerard Quintana.
Opinió · Política
Rescatats, segrestats o lliures
Víctor Terradellas i Maré
President de la Fundació CATmón
Era la crònica d'un rescat anunciat: Portugal s'ha rendit a l'evidència i ha demanat l'ajut d'Europa. Ja tenim les primeres declaracions i xifres oficials amb el mateix president de l'Eurogrup al capdavant, Jean Claude Junker, que ha xifrat en 75.000 milions d'euros el rescat financer de Portugal.
 ·
Crònica · Illes Balears
Torna l'Acampallengua
Els Joves de Mallorca per la Llengua tornen a organitzar l'Acampallengua 2011, que es farà els dies 16 i 17 d'abril al municipi de Campos. El programa incorpora conferències culturals (com ara un cicle de conferències sobre Normalització Lingüística que donarà un crèdit de lliure configuració de la Universitat de les Illes Balears), tallers i diverses manifestacions culturals (d'elements tradicionals a hip-hop).
 ·
Crònica · Afers religiosos
Per un nou model de comunitats cristianes
Una vegada més, la Fundació Claret s'atreveix a tractar un tema de frontera, donant mostres de lucidesa, creativitat i afany de superació. Dissabte se celebrarà a Barcelona el XIII Simposi Claret, que aquest any aprofundirà en l'apassionant tema del futur de les comunitats cristianes.
 ·
Notícia · Societat civil
La gran festa del català: lip dub per la llengua
La cançó escollida és Corren, de Gossos. L'entitat organitzadora: la Xarxa d'entitats de nouvinguts i la Plataforma per la Llengua. Els resultats: una bona part de músics, actors i membres destacats de la societat catalana ballaran els propers 15 i 16 d'abril. T'hi apuntes?
 ·
Notícia · Societat civil
Manifestació en favor de les emissions de TV3 al País Valencià
Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha convocat la societat a sortir al carrer per denunciar els més de 4 anys que dura la persecució econòmica i política del Govern de Francisco Camps, i la conseqüent fi d'emissions de TV3 al territori.
 ·
Recull de premsa · Política
S. Gordillo: "L'Espanya plural s'esfuma però els catalans han enfilat un camí propi. El seu marc és Catalunya"
La consulta per la independència del proper diumenge a la ciutat de Barcelona és un referèndum, segons el periodista, "sense valor jurídic, però amb una forta càrrega política".
 ·
Recull de premsa · Política
"Puig ha demostrat en menys de 100 dies la seva voluntat diàfana de pensar i actuar amb veritable sentit d'Estat"

El President del CEEC, Miquel Sellarès, analitza, en un article publicat al diari "Avui", la feina feta fins ara per l'actual Conseller d'Interior, i l'emplaça a dur a terme els canvis necessaris per a que els Mossos d'Esquadra siguin una policia integral amb sentit d'Estat.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí