Dilluns, 9 de gener del 2017 | 18:53
Opinió · Política catalana
Carta oberta de Miquel Sellarès, president del CEEC: No aconseguireu embrutar-me!
Miquel Sellarès
President del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya
Ja fa anys que esperava que aparegués aquesta desinformació i difamació  sobre el CEEC (Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya)  i la FCDP (Fundació Centre de Documentació Política) que ha publicat un diari estatal. Des del  CEEC i Tribuna.cat estàvem i estem al punt de mira de l'unionisme, el sector dels negocis de CDC i de la màfia de "xixarelos" de Quico

Opinió · Política catalana
Els poders públics i la societat civil
Jordi Porta
Gran titular del diari ARA el diumenge 8 de gener: VOLEM MECENES CATALANS. El sector cultural, científic i social s'uneixen per impulsar el mecenatge.La situació política actual i la conveniència de les activitats de la societat civil catalana, m'ha fet tornar a recordar el paper del mecenatge privat a Catalunya
 ·
Crònica · Seguretat
Aprofitar oportunitats
Sovint parlant entre bombers del nostre país de seguida caiem en un espiral de pessimisme, ple de crítiques moderades o descarnades. Justificades o basades en tòpics. Ens costa ser positivistes, o optimistes.
 ·
Notícia · Política catalana
Castellà: "L'estat espanyol posarà en joc la seva pertinença a la UE si exerceix la força per prohibir el referèndum en comptes de tolerar-lo"
El diputat i portaveu polític de Demòcrates, Antoni Castellà, acompanyat pl diputat demòcrata Carles Prats i les portaveus demòcrates Núria de Gispert i Mercè Jou han comparegut avui en roda de premsa per traslladar el debat del seu Comitè Nacional. Castellà, ha afirmat que "d'aquí uns mesos el gran dilema el tindrà l'Estat Espanyol.
 ·
Crònica · Nació Digital
Un relleu a corre-cuita que no va agafar tothom per sorpresa
Al llarg d'aquest 2016, dirigents de l'antiga Convergència han anat reconstruint en privat els dies que van conduir Carles Puigdemont a la presidència de la Generalitat. Dues escenes, relatades per membres d'alt rang del Govern en l'etapa d'Artur Mas, serveixen per il·lustrar que el nom de l'exalcalde de Girona no era, precisament,
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Llansana: "Prediccions impossibles"
En un article al Punt Avui  Marina Llansana ens diu que "Aquests dies els diaris van plens de prediccions per al 2017, i em fa l'efecte que cada vegada més els llegim com un exercici creatiu del periodista que signa la peça més que no pas com una previsió fonamentada del que realment passarà.
 ·
Recull de premsa · Política
Mas-Colell: "Fins on pensen arribar?"
En un article a l'Ara Andreu-Mas Colell, afirma respecte la judicialització del 9-N i del fet que ell no estigui imputat i en canvi si ho estiguin Mas, Ortega, Rigau  i Homs és "una decisió arbitrària i estrictament política. Una manifestació de quelcom molt pertorbador: la utilització de la justícia per part d'un govern que pretén limitar la lliure expressió d'opinions".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí