Dijous, 27 d'octubre del 2011 | 19:44
 ·
Crònica · Política catalana
Els petits somien amb surar el 20-N
Els partits catalans sempre es queixen que les eleccions espanyoles són totalment polaritzades entre el PSOE i el PP i que això els perjudica molt a l'hora d'obtenir un resultats similars als de les eleccions catalanes.
 ·
Crònica · Política catalana
Guanya qui perd?
La guerra basca ha acabat. ETA ha decidit el quan i el com i això ha deixat un regust amarg als espanyols, que pretenien derrotar-la policialment. La premsa de dretes destaca que ETA ni es dissol ni tampoc entrega les armes i alhora, constitucionalistes i abertzales no es posen d'acord sobre què és la pau.
 ·
Notícia · Societat civil
Lluís Llach, Miquel Sellarès i Carles Mora, a la presentació de Maresme per la Independència
L'assemblea comarcal es presentarà aquest divendres a Mataró dins el procés constituent de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), que compta amb més de 3.000 adherits.
 ·
Notícia · Política
"Potser ens hauria anat millor amb els portuguesos que amb els catalans"
Gregorio Peces Barba, un dels 'pares' de la constitució espanyola, ironitza sobre Catalunya durant el Congrés de l'Advocacia que se celebra a Cadis. Si tots hi estem d'acord, a què esperem?
 ·
Notícia · Cultura
Els Octubre premien a Gemma Aguilera per la biografia del policia que va detenir Lluís Companys
La periodista s'endu el Premi Joan Fuster d'Assaig per 'Agent 447', una obra que investiga la identitat i la vida de Pedro Urraca.
 ·
Notícia · Comunicació
Terribas sobre la Llei de la CCMA: "M'amoïna que els partits juguin amb lleis fonamentals per marcar el terreny electoral"
La directora de TVC afirma, en un acte a l'IEC [vídeo] que no els van pensar "per no fer nosa als operadors privats", sinó per reforçar la realitat del país, i afegeix que per fer això cal ser majoritari.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Cristians catalans al twitter. Raonables o diables?
Catalans com Miquel Calçada (periodista) i Oriol Junqueras (líder d'ERC) son citats com persones amb sentit cristià al twitter pel jesuïta Marc Vilarassau.
 ·
Notícia · Illes Balears
La Federació Llull reclama l'oficialitat del català amb motiu de la incorporació del croat com a llengua oficial a la UE
La Federació Llull, entitat formada per l'Obra Cultural Balear, Òmnium Cultural de Catalunya i Acció Cultural del País Valencià, celebra el nou gest mostrat pels eurodiputats Ramon Tremosa, Oriol Junqueras i Raül Romeva en favor de l'oficialitat del català a la Unió Europea.
 ·
TribunaTV · Comunicació
Mònica Terribas parla del futur de les televisions públiques a l'IEC
"No volem ser un gran servei públic minoritari"
 ·
TribunaTV · Política
Peces Barba diu que a Espanya potser li hauria anat millor amb Portugal que amb Catalunya
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí