Dilluns, 23 de març del 2015 | 23:16
Opinió
Per quan vingui un altre 10
Josep-Lluís Carod-Rovira
Polític i escriptor
El 9 de novembre passat va ser l'expressió democràtica i pacífica d'una voluntat de ser, un gest d'afirmació nacional sense precedents en la nostra història, que culminava així la dinàmica iniciada els darrers anys, encapçalada pel dinamisme generós del poble català i la transversalitat dels seus moviments socials. Just a partir del moment que el protagonisme públic es desplaçà de la gent als partits i al govern, tot va alentir-se i el ritme creixent d'entusiasme dels darrers mesos i anys va anar decandint, a poc a poc.
Opinió · Política
Hem de parlar de l'Assemblea de càrrecs electes?
Ignasi Faura
Advocat
En l'actual procés polític l'important, ara, són les eleccions municipals i en especial les eleccions catalanes del 27S. En les primeres ens hi juguem aconseguir la majoria de municipis i alcaldes independentistes i que aquests representin la majoria dels ciutadans del país. El 27S ens ho jugarem tot, si la majoria del poble català vol la independència obrirem aquesta porta, si no és així, la tancarem per un temps.
 ·
Notícia · Política
"La independència no s'aconseguirà amb dos partits i tres entitats"
La CUP posa la mirada a sectors no independentistes a través d'un doble procés, sobiranista i constituent, que pretén convèncer sectors no independentistes.
 ·
La fotografia
Barcelona, Capital del Prototipatge
L'Ajuntament ofereix els seus espais i recursos a empreses i emprenedors per a que puguin desenvolupar idees innovadores en fase experimental.
 ·
Recull de premsa
Requejo: "El caràcter plebiscitari de les eleccions el donaran, sobretot, els resultats"
"L'acord perquè CiU i ERC presentin llistes separades s'ha de mantenir ni que sigui per qüestions de mera professionalitat. Es tracta d'un tema "tancat" amb un acord que, en tot cas, només seria modificable per un nou acord entre les dues parts."
 ·
Llibres / revistes
Era Val d'Aran
 ·
Recull de premsa
Paluzie: "La independència és un canvi de legalitat que molts estats han fet sense tenir estructures prèvies"
"El que preocupa més ara és el mecanisme de la desconnexió i l'efectivitat de la independència fiscal. Si el procés d'independència fos acordat, aquesta preocupació no tindria cap sentit".
 ·
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí