Dijous, 20 de novembre del 2014 | 20:57
Opinió · Política
L'ètica de la responsabilitat
Carles Campuzano
Diputat de CiU al Congrés
En vam ser més que mai, però és molt evident que no som prous. I la qüestió principal per al moviment independentista és eixamplar la base social i els suports explícits i implícits i no pas radicalitzar als convençuts.
Crònica · Madrid
La síndrome Rizal
Mariano Rajoy ha renunciat definitivament a fer política. Després de l'èxit evident del 9-N i una resposta maldestre i confusa del govern espanyol, ha optat per deixar les coses en mans dels tribunals. És l'exemple de la impotència estatal per entendre i gestionar l'abast de la reivindicació catalana, expressada a les urnes.

 ·
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Solidaritat amb VilaWeb
Des de l'Associació Tribuna Catalana volem mostrar el nostre total suport a la direcció, redacció i al total de l'equip que forma la publicació digital VilaWeb, que aquesta setmana ha patit l'atac de Ciudadanos.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Fernández Díaz al Quarto fosc
El "Quarto fosc" del darrer numero d'El pregó està dedicat al ministre d'Interior del Govern espanyol.
 ·
Recull de premsa
Sellarès: "Cal eliminar les xacres del passat i fer net, tot refundant CDC contra la corrupció"
"Ara, persones com Josep Rull a CDC tenen la responsabilitat d'eliminar les xacres del passat i fer net, tot refundant CDC amb una gran catarsi contra la corrupció i les males pràctiques".
 ·
Recull de premsa
Cardús: "No conec cap país que hagi aconseguit la independència sense un servei d'intel·ligència"
"La revolució la farem amb el somriure, però per a guanyar caldrà una mica de mala bava [...]. L'atac cibernètic del 8 i 9 de novembre van ser un avís que es va poder aturar per la bona feina del Cesicat".
 ·
Crònica · Informe SIC
Fiscals, PN, GC i funcionaris comencen a dir prou
Les prediccions que hem fet dels del col·lectiu que elaborem l'Informe SIC es compleixen dia a dia: no sols l'opció majoritària de la societat civil catalana i la seva majoria social sobiranista estan allunyades de la metròpoli, sinó que comencen a veure's casos de funcionaris de l'Estat que estan farts de la incomprensió del Govern de l'Estat i les seves institucions vers Catalunya.
 ·
Crònica · Política catalana
Candidatura d'emergència i esperança
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Les desenes de milers de persones que han fet la campanya electoral amb la iniciativa "Ara és l'hora" (la gigaenquesta, l'acte de la plaça de Catalunya, els centenars d'actes i milers de paradetes) no es mereixen que el seu exemple d'unitat sigui ignorat l'endemà de la consulta. Els quaranta mil voluntaris que van fer possible el 9N no es mereixen que els partits polítics catalans, desapareguts en la campanya, reapareguin la setmana següent prioritzant la seva posició en la correlació de forces electorals.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí