Dijous, 26 de juny del 2014 | 19:08
Crònica · Política
El socialisme ha d'oferir un nou horitzó d'esperança
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
La reconstrucció del socialisme català ha de partir de la màxima de Rafel Campalans "política vol dir pedagogia", perquè el seu oblit és una de les causes del declivi de la socialdemocràcia internacional. La majoria d'aquesta practica l'antítesi del mestratge que és anar a remolc de les enquestes i del màrqueting.
Opinió
La lliçó del rei
Isidre Palmada
Professor
Assegurar amb convicció que la consulta es farà és l'afirmació dels dirigents que en són partidaris. La mateixa fe hi posen els opositors, per dir el contrari. És temps de trinxera i de persuasió. 
Opinió
AENA, ports, comerç i els nostres aturats
Oriol Amorós
Portaveu adjunt del grup parlamentari d'Esquerra
En una setmana el Govern espanyol ha fet públics dos atacs directes a la nostra indústria i un altre al nostre comerç. Una setmana més el Govern espanyol ens ha tornat a deixar clar que si volem ajudar les 102.784 persones aturades de Barcelona l'hem de deixar enrere i fer el nostre camí.
 ·
Notícia
Tot a punt per la XLVI edició de la Universitat Catalana d'Estiu
La trobada comptarà amb ponents d'excepció com l'expresident Jordi Pujol, la presidenta de l'Assemblea (ANC), Carme Forcadell, el dirigent de CiU Josep Rull o el secretari d'Universitats i Recerca, Antoni Castellà.
 ·
Llibres / revistes
Mònica Oltra: "Al PP cal fer-li un cordó sanitari"
 ·
Crònica · Afers religiosos
Reconeixement a la trajectòria compromesa de mossèn Dalmau
El compromís cívic i cristià de Josep Dalmau, l'emblemàtic rector de Gallifa, ha estat reconegut amb el premi Mn. Vidal i Aunós a "una trajectòria personal". Aquest premi és concedit cada any per Església Plural.
 ·
Recull de premsa
Forcadell: "Si no ens haguéssim mogut no seríem pas on som"
"Nosaltres no contemplem cap canvi de data. Pensem que no cal tocar-la perquè va ser consensuada, igual que la pregunta".
 ·
Recull de premsa
Cardús: "El màxim risc estarà en les decisions dels partits catalans, molt particularment si no actuen de manera acordada"
"La hipòtesi més versemblant és que no sàpiguen com aturar el 9-N i l'hagin de deixar passar, això sí, desqualificant-lo. [...]Com més s'acosta el 9-N, menys em preocupa el 8-N espanyol i més m'amoïna el 10-N català".
 ·
Crònica · Madrid
Felip VI i la independència mental
Han hagut de ser els espanyols, de dretes i d'esquerres, els qui posin a lloc els catalans partidaris d'una boirosa tercera via que lluita desesperadament contra el temps. No: Felip VI no serà la solució màgica a l'immobilisme de Mariano Rajoy. No: amb el nou Borbó tampoc s'autoritzarà la consulta del 9-N.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí