Divendres, 2 de desembre del 2011 | 19:14
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Polir-se l'herència del pujolisme
Els 23 anys de Jordi Pujol i la llarga història que el va precedir van generar moltes coincidències, complicitats i maneres de fer que van permetre la construcció nacional més enllà del món de CiU.
 · Mònica Terribas va fer la primera entrevista a Artur Mas després que el Govern anunciés les retallades a la CCMA
Mònica Terribas va fer la primera entrevista a Artur Mas després que el Govern anunciés les retallades a la CCMA
Crònica · Política
Mas allarga terminis per ajornar el pla B de CiU davant d'un hipotètic fracàs del pacte fiscal
El president de la Generalitat admet que "Espanya no té diners pel pacte fiscal" i que el més lògic és arribar a un acord amb l'Estat que "deixi clars els conceptes i fixi un calendari". El model, en cas d'arribar a un acord, no s'aplicaria fins a la sortida de la crisi.
 ·
Crònica · Madrid
L'espanyolisme vol ofegar Amaiur
La dreta espanyola encara no se'n sap avenir. Després de tants anys, tornaran a tenir els temuts abertzales a Madrid. L'ofensiva del sector més ultra per condemnar-los a l'ostracisme parlamentari ja ha començat.
 · Eguiguren, durant el judici a Arnaldo Otegi, on va intervenir en qualitat de testimoni
Eguiguren, durant el judici a Arnaldo Otegi, on va intervenir en qualitat de testimoni
Crònica · Anàlisi política
Què sap Eguiguren?
Jesús Eguiguren, president del PSE, ha tornat a fer enfadar els seus correligionaris de Madrid. En una entrevista a Euskadi Irratia, aquest matí ha afirmat que el Govern espanyol manté contactes amb ETA des de fa temps.
 ·
Notícia · Comunicació
El Triangle parla de la 'Masguardia' per denunciar les complicitats entre CiU i el grup Godó
El setmanari afirma que "Godó juga brut contra TV3" i es fa ressò de la injecció de 2 milions d'euros que ha rebut el grup en publicitat.

 · De dreta a esquerra: Meritxell Budó, alcaldessa de la Garriga, Jordi Pujol, expresident de la Generalitat, Marta Ferrusola, Santiago Cucurella, director de la FUMH i Joan Sariol, vicepresident de la FUMH (Foto: FUMH)
De dreta a esquerra: Meritxell Budó, alcaldessa de la Garriga, Jordi Pujol, expresident de la Generalitat, Marta Ferrusola, Santiago Cucurella, director de la FUMH i Joan Sariol, vicepresident de la FUMH (Foto: FUMH)
Notícia · Política
Jordi Pujol afirma que si fracassa el pacte fiscal, Mas "tirarà endavant el procés del dret a decidir"
L'expresident va fer aquesta afirmació durant la inauguració de la Tribuna Universitària de la Fundació Universitària Martí l'Humà, segons informa Vallèsoriental.com.
 ·
Notícia · Cultura
La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer
El cantautor de Verges s'estrena amb l'obra 'Memòria d'uns ulls pintats' (Empúries) amb una història ambientada al barri de la Barceloneta entre els anys vint i trenta.
 ·
Notícia · Illes Balears
El TSJIB enderroca la immersió a les aules de les Illes
Estocada mortal del català a les aules de les Illes. En conjunció amb la voluntat del Govern Bauzá de fer desaparèixer el català de les aules de l'ensenyament Infantil i Primari, el TSJIB ha tombat el sistema de mínims de presència del català a les aules de les Illes Balears.
 ·
Notícia · Illes Balears
Ja són 120 les adhesions als Municipis per la Independència
La iniciativa endegada per l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, ha assolit aquesta setmana els cent-vint municipis compromesos amb la causa.
 ·
Recull de premsa · Política
Àngel Castiñeira: "Cap on va Catalunya? Cap a la necessitat urgent de renovar el projecte catalanista"
"S'apunten tres línies d'acció: el reforçament de conviccions col·lectives [...], la necessitat urgent de renovar el projecte catalanista i la redefinició de les relacions amb Espanya".
 ·
Recull de premsa · Política
Bru de Sala: "Amb les mateixes retallades i més sensibilitat social, CiU hauria passat de guanyar a arrasar"
L'escriptor afirma a un article publicat a El Periódico que "CDC experimenta un afany irrefrenable i no refrenat de monopolització ideològica del partit. S'equivoquen".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí