Dijous, 17 de març del 2011 | 19:42
 ·
Crònica · Política catalana
Els pressupostos i la construcció nacional
L'any 1980 CiU i Jordi Pujol van arribar a una Generalitat que era una administració pírrica, esquelètica i per construir. Durant 23 anys la seva fal·lera va passar per fer del Govern un ens administratiu potent, present al territori i que corregís desequilibris heretats del franquisme.
 ·
Crònica · Euskal Herria
Els socialistes, fans dels matisos
El Lehendakari Patxi López ha reivindicat el dret dels socialistes a tenir matisos en el seu discurs sobre la resolució del conflicte basc i ho ha fet a Madrid, en un fòrum organitzat pel diari ABC. Ciutat i mitjà per als que no existeixen els grisos, només el blanc o el negre.
 ·
Crònica · Afers religiosos
L'aportació dels protestants catalans
Quan es parla dels efectes nacional-catolicisme, el llarg i pervers maridatge entre el règim franquista i l'Eglésia catòlica durant prop de quaranta anys, sovint s'associa als aspectes morals, doctrinals o a la repressió que van patir els sectors més oberts del cristianisme i de l'oposició democràtica.
 ·
Notícia · Societat civil
Acció Cultural no pot pagar els 600.000 euros de sanció del govern Camps
El govern de Francisco Camps no defalleix en escanyar al màxim l'ACPV, que ha de pagar més de 600.000 euros abans del 20 de març.
 ·
Notícia · Política
Jordi Pujol: "Van a fotre'ns"
L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha fet una altra de les declaracions en favor de l'Estat propi català aquesta setmana, a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona.
 ·
Notícia · Comunicació
El Sindicat de Periodistes alerta de les "informacions-opinions interessades" contra TV3
En un comunicat, l'entitat al·ludeix a "un gran grup de comunicació català" que "editorialitza sobre la 'lentitud de la política'" pel fet que no s'hagi substituït a Terribas
 ·
Notícia · Política
El Congrés bloqueja un pregunta sobre el rei per titllar d'obscens els 14.000 euros destinats a una cinta mecànica
Una diputada d'ICV havia qüestionat perquè el cost de l'aparell ha anat a càrrec de Patrimonio Nacional en comptes de la casa reial
Opinió · Comunicació
La Vanguardia catalana
Xavier Serrahima
Escriptor
La decisió de publicar La Vanguardia també en català ha estat, sens dubte, una des les notícies culturals més importants dels darrers temps.
 ·
Recull de premsa · Política
R. Obiols: "Seria bo anar a les pròximes generals amb el compromís del grup propi al Congrés"
 ·
Recull de premsa · Comunicació
V. Vilaltoro: "Avui un mitjà no pot fer de mirall de la societat catalana si no és també en català"
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí