Dilluns, 7 de abril del 2014 | 20:21
Opinió
Estem preparats
Anna Arqué
Portaveu a Catalunya de l'International Commission of European Citizens (ICEC) i vice-rectora de l'UCE Relacions Internacionals
El 30 de març a Brussel·les milers de ciutadans Europeus ens vàrem manifestar en defensa del Dret Universal d'Autodeterminació i en contra de qualsevol oposició, dificultat i amenaça al seu exercici. 
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
De nou, a predicar en el desert de la metròpoli
El novembre del 2005 Catalunya va enviar els seus representants, que llavors eren Josep-Lluís Carod-Rovira, Manuela de Madre i Artur Mas, a fer unes intervencions ponderades al Vongrés amb la idea i intenció d'intentar aconseguir el màxim consens de les forces polítiques espanyoles per a fer entendre el pleit polític de Catalunya. El resultat no va poder ser més negatiu: els hi van donar un cop de porta.
 ·
Crònica · Euskal Herria
Otegi, segrestat per l'Estat
El discurs històric de les forces polítiques estatals, PSOE i PP, sobre les nacionalitats històriques davant del procés de pau a Euskadi i el procés sobiranista de Catalunya implicava explicar que tot era possible sense violència a la seva Espanya. Aquest discurs ha resultat, ara, ser una farsa.
 ·
TribunaTV
TV3 i l'externalització de la publicitat
 ·
La fotografia
La Diagonal i la Gran Via formaran una gran V el proper Onze de Setembre
L'Assemblea ha decidit en l'última assemblea general que la propera Diada formarà una manifestació en forma de V entre la Diagonal i la Gran Via.
 ·
Recull de premsa
Culla: "Les polítiques del franquisme final en relació a Euskadi amb les de Rajoy en relació al procés no són iguals però les idees són molt semblants"
"Parlo de l'utillatge mental, de les categories conceptuals, de la mena d'idees amb què les estructures de l'Estat, enfrontades a allò que interpreten com un repte extrem[...] hi responen".
 ·
Recull de premsa
Marina Llansana: "Aquest any sí que tindrem una imatge que ho explicarà tot"
"Si una pega tenia la Via Catalana és que no es podia copsar tota aquesta espectacularitat en una sola foto: aquesta setmana mateix hem comprovat que calien més de cent mil fotos".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Societat civil
La il·legalització de l'ANC
Marc Costa
Advocat i politòleg
Es parla molt sobre una possible il·legalització de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) per part de l'Estat espanyol. I quan els gossos borden, alguna cosa senten. Se'ls acusa, entre altres coses, d'associació il•lícita, proposició a la sedició i malversació de fons públics.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí