Dimarts, 14 de març del 2017 | 12:41
Opinió · Política
Han signat la seva inhabilitació
Fèlix Martí
Filòsof
Els jutges que han signat les inhabilitacions d'Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau potser pensen que han honorat un ordre legal al servei de la justícia però han formalitzat la seva pròpia inhabilitació davant d'una majoria de ciutadans que van participar en un gran i exemplar esdeveniment democràtic que va tenir lloc el 9N de l'any 2014.
Opinió · Política catalana
De què va Artur Mas?
Humbert Roma
Periodista
Quan vaig sentir l'al·legat final d'Artur Mas davant el tribunal colonial que ha de decidir sobre la seva inhabilitació per haver propiciat la consulta del 9 de novembre de 2014, vaig comentar, en una nota a facebook, que aquell discurs m'havia semblat "digníssim".
La fotografia · Política catalana
Puigdemont: "Allò que la justícia espanyola ha condemnat ho indultarà el poble de Catalunya votant en un referèndum"
El cap de l'Executiu ha afirmat que la sentència pel judici del 9N contra Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau "no per esperada és menys greu"

 ·
La fotografia · Política catalana
President Mas: "Aquesta causa no acaba a un Estat que té la democràcia amputada, acaba al cor d'Europa"
El 129è president de la Generalitat i president del Partit Demòcrata, Artur Mas, i la vicepresidenta i la consellera d'Ensenyament de l'anterior Govern,Joana Ortega  i Irene Rigau, han mostrat la seva determinació de recórrer la sentència del judici del 9N anunciada avui pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.
 ·
Crònica · Nació Digital
La primera clatellada encareix el pacte amb Madrid
Des que Carles Puigdemont va anunciar el seu "referèndum o referèndum" a la tardor i va encarregar-lo a Oriol Junqueras i Raül Romeva, i que Mariano Rajoy va ser escollit president del govern espanyol amb el suport directe de Ciutadans i l'indirecte del PSOE, les ofertes de diàleg i les mans esteses no han anat més enllà de paraules més o menys amables.
 ·
Notícia · Política catalana
Sabrià: "Què pensa fer l'Estat per aturar la democràcia? Inhabilitar-nos a tots?"
El portaveu nacional d'Esquerra Republicana, Sergi Sabrià, davant la sentència del TSJC pel 9N amb penes d'inhabilitació i sanció econòmica ha preguntat  'què pensa fer l'Estat per aturar la democràcia? Inhabilitar-nos a tots?'. Sabrià ha expressat tot el suport a l'expresident Mas i les ex conselleres Irene Rigau i Joana Ortega per aquesta 'sentència indigna i
 ·
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Vicent Sanchis substituirà Jaume Peral al capdavant de TV3
El periodista Vicent Sanchis serà el nou director de TV3, en substitució de l'actual director, Jaume Peral,que ha renunciat al càrrec. Sanchis (València, 1961) és periodista i doctor en Comunicació. De la seva trajectòria periodística i de gestió destaca que va ser director del setmanari "El Temps" (1984-19988), de la revista "Setze" (1988), director adjunt i director del diari "El observador" (1990-1993) i director del diari "Avui" (1996-2007).
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "La sentència del TSJC és una vergonya democràtica, incomprensible a Europa".
En un article a l'Ara Toni Soler afirma "Sembla mentida: el cap de turc de divendres és l'heroi de dilluns. La setmana passada, tot i les demandes de l'oposició -i de part del seu partit, si bé formulades de manera més soterrada-, Artur Mas es resistia a fer un altre pas al costat -el definitiu- com a responsable polític de les corrupteles de CDC, que ell insisteix a negar"
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí