Dimecres, 24 d'octubre del 2012 | 19:43
Crònica · Seguretat
Desencís a Interior pel possible nomenament de Quico Homs
Després de via crucis que han suposat, durant anys, ICV i Joan Saura a la Conselleria de l'Interior ─i, sobretot, el maldestre Joan Boada, qui va ser a punt de carregar-se el departament─ ara, que amb el Conseller Puig i el seu equip començava a haver-hi una certa estabilitat, el departament ha entrat en un gran desencís en saber-ser que el 26 de novembre s'haurà de tornar a començar de zero.
 ·
Crònica · Pla de lleida
"Els extrems es toquen" o per a què us serveix fer tants màsters
Ivan Mambrillas
El PSC pretén seduir el país amb l'estratègia discursiva del punt mitjà, aquella estafa argumental que construeix retòricament dos extrems oposats i igualment perniciosos per atreure'ns cap a un imaginari centre salvífic.
 ·
Notícia
Reprovar garanties democràtiques: continua la màquina de fer independentistes
Els europeus deuen pensar que els independentistes de Catalunya es troben, per sobre de tot, localitzats a Madrid. La màquina de generar sobiranistes catalans no cessa: el PSC ha reprovat aquesta setmana Maria Badia, eurodiputada del PSC, per haver demanat garanties democràtiques al procés de transició nacional.
 ·
Notícia
"Que cap independentista es quedi a casa"
"Per dignitat nacional hem de defensar la nostra llibertat, avançant en el nostre procés d'independència" ha reclamat l'ANC aquesta setmana. L'assemblea ha demanat la màxima participació per a les properes eleccions.
 ·
Recull de premsa
Villatoro: "El sobiranisme necessita una majoria parlamentària no per sota dels dos terços"
"L'Europa que ha obtingut el premi Nobel de la pau ha de ser una aliada poderosa [...]. Difícilment podrà veure amb antipatia que els catalans votin per decidir democràticament el seu futur".
 ·
Recull de premsa
Soler: "El PSC ens proposa tornar al 2006, data de l'última reforma de l'Estatut"
"El país s'ha mogut (i CiU ho ha entès molt bé), i en canvi el PSC, que es vantava de ser el millor intèrpret de la voluntat dels catalans, s'ha quedat enrere".
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
President de Catalunya o candidat de CiU?
A l'antic Hotel Ritz de BCN ahir Mas va fer un pas endavant instant els empresaris a no interferir-se en la seva transició nacional. Mas va estar prudent però també contundent. Però en el moment en què el President va demanar una majoria absoluta únicament per a CiU creiem, des del Col·lectiu Joan Creixell, que va errar.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí