Dimarts, 14 de maig del 2013 | 18:50
Opinió
Marejant la perdiu
Enric Padrosa
Associació Josep-Narcís Roca i Ferreras
No podem esperar més. L'Estat ja ha posat en marxa els seus innombrables recursos per a fer avortar qualsevol pas cap a la independència, i de recursos en tenen molts més que no pas nosaltres. En aquest sentit, el temps treballa més a favor seu que nostre.
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
La conferència nacional d'ERC i els lideratges del partit
Esquerra ha deixat enrere els enfrontaments fraticides, les lluites internes i la divisió del partit en sectors polaritzats, una etapa que, després de la gran emergència de Carod-Rovira, va enfonsar el partit. La intel·ligència i la voluntat de servei de Xavier Vendrell, de Joan Puigcercós i de tants altres va fer possible que ERC hagi tancat les ferides i hagin pogut emergir nous lideratges, tot respectant una gran part dels quadres històrics del partit.
 ·
Crònica · Internacional
La guerra de Síria traspassa les fronteres de Turquia
Antoni Reig
Periodista
La guerra civil de Síria, amb un fort component d'ideologia religiosa (musulmans sunnites contra musulmans xiites) està travessant les fronteres estatals. Primer va passar el Líban, després Israel i ara és el torn de Turquia.
Opinió
Mariners: desplegueu veles!
Isidre Palmada
Professor
En aquesta legislatura el PSC juga a la puta i la ramoneta. El seu programa nacional i social se sosté de principis i tàctiques, i sense estratègia a mig termini. Les grans declaracions i la jugada curta emulsionen les seves manifestacions a la premsa i no poden oferir res més. Perquè, fora del desgavell intern, no hi ha res a mostrar. 
 ·
Llibres / revistes
L'ACM impulsa noves compres agregades
 ·
Crònica · Tecnologia i país
La indústria de les 'apps'
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions i soci del FCB
Internet i les noves tecnologies són una font constant de canvis, de millores, de noves possibilitats i oportunitats. Sobretot, això darrer, com dèia una oportunitat per a la millora de la nostra vida quotidiana, del nostre benestar.
 ·
Recull de premsa
Cardús: "L'unionisme no pot dir: "No us volem deixar votar". Ha de dir: "No és legal, no hi teniu dret, no és constitucional""
"La màxima pressió de l'unionisme es fa, lògicament, sobre la majoria sobiranista que totes les enquestes detecten i a la qual es vol enfonsar la moral".
 ·
Crònica · Política catalana
Declaració de no-consentiment
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
La modificació de l'Estatut aprovat en referèndum feta per la sentència del Tribunal Constitucional de 2010 va anul•lar el consentiment que els ciutadans de Catalunya havien atorgat a la Constitució espanyola l'any 1978. La millor resposta a la suspensió de la Declaració de Sobirania per part d'aquest Tribunal és una "Declaració de no-consentiment" respecte a la Constitució vigent. Aquesta hauria de contenir els següents punts que s'expliciten a continuació.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí