Dilluns, 4 de juny del 2012 | 19:34
 ·
Crònica · Anàlisi política
Jubileu independentista
Marc Sanjaume
La celebració del jubileu de diamant de la reina Isabel II, amb 60 anys de regnat, podria fer pensar que la independència d'Escòcia ha quedat fora de l'agenda britànica i escocesa. Si fem cas dels esdeveniments a la petita nació al nord d'Anglaterra durant aquest cap de setmana, gairebé podríem arribar a la conclusió que el fervor monàrquic i britànic és tant o més fort a Escòcia que a la resta de Gran Bretanya.
Opinió · Política
Obertura clàssica en 7 moviments
Jaume López
Expresident de l'ACP i soci fundador de la PDD
Els jugadors d'escacs acostumen a utilitzar una sèrie de moviments prefixats per situar les seves fitxes, és a dir, per situar-se sobre el tauler davant del seu rival. Ho fan sense haver de reflexionar, amb pur automatisme. Els esquemes mentals, els purs automatismes, estan molt presents en el debat sobre la independència.
 ·
Notícia · Comunicació
Flaix FM: 20 anys d'èxit
L'emissora musical endegada per Carles Cuní i Miquel Calçada és la segona de música més escoltada, en el lideratge d'audiències a tot el país.
 ·
Crònica · Illes Balears
Acampallengua 2012: un clam per la llengua
Aquest cap de setmana ha tengut lloc a Manacor la dotzena edició l'Acampallengua, organitzat un any més pels voluntaris de Joves de Mallorca per la Llengua. El dissabte a les 12.00 hores va tenir lloc la presentació oficial, amb la qual es va donar el sus a la gran diversitat d'activitats de la trobada d'enguany.
 ·
Recull de premsa · Política
Huguet: "Cal demanar a la Unió Europea la intervenció integral de Catalunya"
"A uns governants valents, en aquests moments, si no s'atreveixen a fer passos cap a la sobirania directa, se'ls hauria d'exigir que els fessin de forma indirecta".
 ·
Recull de premsa · Política
Soler: "La unitat d'acció es genera quan la majoria agafa el timó amb força. Aquesta és la mena d'unitat que ens cal"
"Estaria molt bé que algú exhibís el lideratge suficient per donar a la majoria nacional d'aquest país el poder que mereix, i atorgar-nos les eines que necessitem per sortir de la crisi".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Madrid
A Madrid ja esbufeguen... d'avorriment
Hi ha dues agendes clarament diferenciades entre Madrid i Barcelona. El revival de l'Estatut, ara convertit en pacte fiscal, amenaça aquesta vegada d'estavellar-se quan arribi a la frontera on comença Espanya. A la capital de l'Estat no estan disposats a enredar-se de nou en un debat tediós que pugui tensionar el PP i posar nerviós Europa.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí