Dijous, 3 de gener del 2013 | 19:05
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Un entorn de Mas més dialogant
El President Artur Mas ha començat la legislatura més decisiva de la seva carrera política i ha endegat un perfil diferent quant al seu equip humà, fins ara monopolitzat per Quico Homs i les seves maldestres maneres de fer. Unes maneres que, moltes vegades, li havien comportat al President una manca de complicitats amb sectors del sobiranisme. A dia d'avui aquestes complicitats li són imprescindibles a Mas per tal d'ésser comprès i de rebre el suport d'ERC i els seus entorns.
Opinió
Declaració de Sobirania: 2) violència jurídica contra voluntat democràtica
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
En la seva propera Declaració de Sobirania, el Parlament hauria de proclamar que la sentència del Tribunal Constitucional contra l'Estatut aprovat en referèndum pel poble català l'any 2006, va anul·lar el consentiment que els ciutadans de Catalunya havien donat a la Constitució espanyola, l'any 1978.
 ·
La fotografia · Esport i Ciutadania
La selecció catalana omple d'estelades l'estadi de Cornellà-El Prat
El partit Catalunya-Nigèria ha estat el darrer de l'era Cruyff i ha aplegat més de 27 mil espectadors.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Moisès Broggi. Sobiranista, humanista i cristià
Moisès Broggi ha estat i és, també després de morir, un sòlid referent cívic en tots els aspectes de la seva existència. Broggi: metge, cirurgià, col·laborador de les Brigades Internacionals, represaliat per la dictadura franquista, sobiranista català, humanista universal, savi, científic i cristià.
 ·
Llibres / revistes
Què pensa Josep M. Vila d'Abadal
 ·
Recull de premsa
Cabré: "La transició nacional ha d'aspirar a ser de tothom. Per la seva pròpia solidesa"
"Hem de demostrar que un estat català serà un estat millor, no un estat qualsevol. Una nació-estat que defugi les artificialitats i que renovi la manera de fer política".
 ·
Recull de premsa
Vives: "El llast és la tramoia de l'Estat muntada en funció d'una idea d'Espanya que ens n'ha d'excloure per prosperar"
"El dret a decidir haurà de confegir un programa de govern en dos plans diferents: l'aposta social, i l'aposta de l'autodeterminació".
 ·
Crònica · Política catalana
Quan l'independentisme va sortir de l'armari gràcies al futbol
Roger Buch
Politòleg
Era un partit estrany. Fins aleshores la selecció catalana de futbol feia coses com enfrontar-se a combinats del Barça. Sembla que fou gràcies al gran Hristo Stoichkov que es programà un partit nadalenc de futbol entre Catalunya i Bulgària a l'Estadi Olímpic.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí