Monday, 27 de June del 2011 | 19:26
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
"Indignats" i Catalunya
Avui, 70 indignats han marxat cap a la capital de la metròpoli a manifestar-se... i 40 o 50 suposats indignats marginals continuen a la Plaça Catalunya, davant la tebiesa de les autoritats i la societat civil, que permeten el deteriorament d'una zona en el qual campen no sols els indignats sinó tot un lumpen. Fins quan?
Opinió · Política
L'ofensiva lingüística del Partit Popular
Carme Forcadell
Vicepresidenta de la Plataforma pel Dret de Decidir
L'ofensiva lingüística del PP està en marxa, el seu programa electoral marca com a prioritat per a aquesta legislatura el pluralisme lingüístic. Dit així és una idea excel·lent defensada per la UE, pel Departament d'Ensenyament i per la Federació d'Escoles en Valencià.
 ·
Crònica · Esport i Ciutadania
L'última lliçó de Bojan Krkic
Bojan Krkic marxarà del Barça aquest estiu. Segurament, a la Roma de Luis Enrique. L'home amb rècord absolut de gols al planter deixarà el club després de quatre anys al primer equip.
 ·
Notícia · Euskal Herria
Otegi: "Si apostar per una estratègia pacífica i democràtica és delicte, som culpables"
Aquest dilluns ha arrencat el judici contra vuit abertzales, entre ells Arnaldo Otegi i Rafa Díez, pel cas Bateragune. La fiscalia de l'audiència nacional espanyola demana deu anys pels acusats. El seu delicte: voler fer política.
 ·
Notícia · Política
Junqueras delimita perímetres amb Simó, Salvadó i Amorós
Segons ha indicat el diari Ara, Oriol Junqueras ha quasi completat la seva candidatura a ERC amb la tria dels principals candidats, un procés que es podria trobar ja en una fase final.
 ·
Notícia · Política
El govern balear juga amb la cohesió social
El nou conseller d'Educació i portaveu del Govern, Rafel Bosch, ha apuntat a la possibilitat de separar els alumnes d'Educació Infantil segons la llengua en què els seus pares hagin escollit escolaritzar-los.
 ·
Notícia · Política
Les retallades no passen factura a Mas, segons El Periódico
Un sondeig indica que CiU es manté, mentre que la CUP podria irrompre al Parlament assolint fins a dos diputats. Els votants del PSC volen un partit més d'esquerres, més catalanista, i amb més veu al congrés.
 ·
Notícia · Política
Un any després de la sentència del TC
Ara que fa un any de la polèmica sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut de Catalunya és un bon moment per analitzar l'actual situació. Això és el que fa el director de l'Institut d'Estudis Autonòmics, Carles Viver Pi-Sunyer, en una entrevista a El Punt.
 ·
Notícia · Societat civil
Correllengua 2011: sentit homenatge a Pere Quart
La celebració del Correllengua, una iniciativa social en favor de la llengua i la cultura pròpies, començarà enguany el proper 2 de juliol a Sant Llorenç Savall (Vallès Occidental), a partir de les 11 hores.
 ·
Recull de premsa · Política
Cuadras/Guinjoan: "Catalunya està millor que Escòcia per beneficiar-se econòmicament de la independència"
Cuadras i Guinjoan han indicat que també en el terreny comercial les empreses escoceses "depenen molt més del mercat de la resta de la Gran Bretanya que no pas les empreses catalanes depenen del mercat espanyol".
 ·
Recull de premsa · Política
Toni Soler: "O CiU pren el pèl al PP o l'intenta prendre a una part molt rellevant dels seus votants"
"Els amics de la Camacho a les Balears s'han carregat la direcció general de Política Lingüística. I el senyor Camps [...] acaba d'ajusticiar l'escola en valencià. Aquesta mena de gent és l'espatlla on ara s'arrepenja el govern dels millors".
 ·
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí