Dijous, 31 de març del 2011 | 19:47
 ·
Crònica · Política catalana
Pujol fa de llebre davant un futur que no pot ser més sobiranista
Fer de llebre als 80 anys. Aquesta és la realitat de Jordi Pujol. El qui durant 23 anys va ser president de la Generalitat està fermament disposat a refer la seva biografia i no passar a la història com un simple gestor de l'autonomia que, ara amb el PSOE i ara amb el PP, va buscar sempre l'entesa i l'encaix català a Madrid.
 ·
Notícia · Política
"Ara sí que toca!"
Jordi Pujol afirma a "El Secret" de Catalunya Ràdio que ha votat anticipadament a la consulta sobre la independència de Barcelona. L'expresident afegeix que ha optat pel 'sí'.

 ·
Crònica · Illes Balears
Els drets lingüístics, una altra vegada a judici
Macià Calafat
Avui ha començat, a la fi, el judici contra el guàrdia civil que va agredir Iván Cortés. Una agressió provocada per motius lingüístics: haver-s'hi adreçat en català.
 ·
Crònica · Euskal Herria
Formigues abertzales
Les picabarelles electorals entre el PSOE i el PP han provocat una fuita d'informació relativa al conflicte basc que permet explicar moltes de les coses que han passat en els últims cinc anys.
 ·
Notícia · Societat civil
Més de 300 col·legis electorals ompliran Barcelona aquest 10 d'abril
Barcelona Decideix ja té preparats i situats en el mapa 317 punts de recollida de vot pel dia de la consulta sobre la independència a la capital catalana
 ·
Crònica · Afers religiosos
La Bíblia a l'abast de tothom
Ahir es va presentar, en un acte amb una perfecte posada en escena, cuidant al màxim cada detall, la Bíblia catalana. Es tracta d'una nova edició de la Bíblia Catalana Interconfessional, a un preu molt assequible: menys de deu euros, 9,95.
 ·
Notícia · Societat civil
Creix l'ús del català, però encara predomina el castellà
Aquesta és la principal concusió de l'estudi que el Baròmetre de la Comunicació ha publicat aquesta setmana.
 ·
Recull de premsa · Política
J. Zaragoza: "El PSOE té el seu projecte i nosaltres, el nostre"
A una entrevista a El País, el secretari d'Organizació del PSC, José Zaragoza, ha assegurat que els projectes de PSOE i PSC prenen camins paral·lels.
 ·
Notícia · Política
El govern es plantarà davant les exigències de ZP de retallar els pressupostos un 20%
Així ho ha afirmat el portaveu del govern, Francesc Homs, en una entrevista a Catalunya Ràdio, en què ha afegit que "és un país prou fort, el nostre, per plantar-nos".
 ·
Notícia · Política
Després dels 100 dies, arriba la "fi de la indulgència"
Joan Ridao afirma que la tasca opositora d'ERC augmentarà en duresa perquè l'executiu de Mas ja ha demostrat les seves intencions i capacitats en els tres mesos de nou govern.
 ·
Notícia · Societat civil
La Plataforma per la Llengua insta els partits del País Valencià a prioritzar la llengua pròpia
A través d'un document, la Plataforma per la Llengua País Valencià ha presentat aquesta setmana 32 propostes per a la plena inserció de la llengua pròpia a la societat valenciana.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí