Dimarts, 26 de juny del 2012 | 19:44
 ·
Notícia · Política
Rigau: "Som on érem"
La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha comunicat serenitat absoluta en valorar la sentència del Tribunal Suprem. Rigau ha assegurat la continuïtat total del model lingüístic de l'escola catalana.
Crònica · Política catalana
CiU: dos relats incompatibles
CiU ha fet de l'ambigüitat una de les seves principals armes polítiques. Sense mullar-se massa, la federació ha aconseguit aglutinar electors espanyolistes i electors independentistes. Sota el paraigües de Pujol, aquesta ambigüitat va funcionar, mentre es navegava per les aigües plàcides de l'autonomisme.
 ·
Notícia
Segregació a les aules, deconstrucció del país
L'Apartheid lingüístic es consolida als Països Catalans. El Tribunal Suprem ha anul·lat aquesta setmana quatre articles que asseguraven el català com a llengua vehicular al segon cicle de l'Educació Infantil.
Opinió
Europa pel canto d'un euro
Jordi Xuclà
Diputat de CiU al Congrés
21 de juny, debat i votació al Congrés de la llei del pacte fiscal europeu que obliga els Estats a una disciplina pressupostària per sortir del clot de la crisi. L'acord de començaments de març convertit en text legal.
 ·
Llibres / revistes
Quan la crisi arriba a l'escola
 ·
Crònica · Tecnologia i país
BIO: sector clau per al país
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
481 empreses, 84% de les quals creades a Catalunya, 15.600 milions d'euros de volum de negoci, 22.000 treballadors, la meitat dedicats a la recerca, i empreses joves però consolidades com BCN Peptides/GP-Pharm o Omnia Molecular o, d'altra banda, el cas d'Xcelia, una iniciativa promoguda des del govern català, i que es troba sota el paraigua del Banc de Sang i Teixits.
 ·
La fotografia
Prou espoli, ara República Catalana
Esquerra presentarà, el proper 3 de juliol, la campanya "Prou espoli, ara República Catalana" a l'Ateneu barcelonès a partir de les 19 hores.
 ·
Recull de premsa · Política
Carod: "La nació quotidiana i cultural pot ser també, un dia, una nació política"
"Els Països Catalans s'han dit més que no pas s'han fet. Potser ja és hora que els construïm".
 ·
Crònica · Política catalana
ICV, més forta però lluny de la majoria
ICV és una força política en ple procés d'emancipació. Fins ara el partit que lidera Joan Herrera havia estat el complement ideal per als socialistes als governs, fins al punt que l'exconseller d'ERC, Josep Huguet, va fer broma afirmant que més que parlar d'ecosocialistes s'havia de parlar "de l'eco dels socialistes". Però les coses comencen a invertir-se per desesperació del PSC.
 ·
Llibres / revistes
Go home
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí