Dimecres, 3 de juny del 2015 | 18:22
Opinió · Política
Com llegir els resultats del 24-M en clau (optimista) de 27-S
Saül Gordillo
Periodista
Rebo un correu de Jordi Sànchez i Muriel Casals, els presidents de l'Assemblea i l'Òmnium, en què es feliciten pels resultats electorals del 24-M i anuncien que el sobiranisme en surt clarament enfortit.
Opinió
La clau del procés
Miquel Àngel Essomba
Professor de la UAB
Catalunya, mitjans de maig de 2015: mentre que en un poble simbòlic del Bages es procedia al relleu tranquil de la cúpula de l'ANC, amb l'objectiu d'encarar amb força el proper tram del procés sobiranista, a una parada de bus d'una ciutat simbòlica del Baix Llobregat apareixia una pintada que expressava "puta estelada". 
 ·
Crònica · Col·lectiu Columna Macià-Companys
Ximples
La polèmica electoral de les estelades és digna d'una colla de necis obsessionats per un nacionalisme identitari de baixa estopa. Mira que cal ser ruc o mesquí per utilitzar la prohibició de l'estelada per fotre-la pel mig del cap a l'únic alcalde indy que guanya per majoria a les eleccions municipals al Baix Llobregat.
 ·
Notícia · Política
"La pregunta és de tot menys clara"
"La pregunta no soluciona res de cara al 27S. I no ajuda al procés perquè cada vegada més als polítics se'ns demana que parlem clar. Aquestes eleccions substitueixen un referèndum que no ens deixen fer".
Opinió
Dissabte es va jugar un partit
Montserrat Candini
Portaveu adjunt de CiU al Senat
Dissabte passat es va jugar un partit de futbol. És bo recordar-ho, perquè sembla que dissabte només s'hagués xiulat un himne. La utilització del futbol per expressar inquietuds polítiques ve de tan lluny com ens pugui portar la memòria.
 ·
Crònica · Pla de lleida
Colau i tu
Ivan Mambrillas
S'agraden d'anunciar que Colau desatendrà el seu programa a mesura que conegui els límits recalcitrants de la realitat política, com si la tal realitat fos la dinàmica dels cossos i el propòsit de Colau, enlairar-se des del terra batent els braços.
 ·
Recull de premsa
Cardús: "L'esperança d'una Catalunya independent ha d'acceptar que el futur queda obert a la lliure voluntat del poble"
"La independència no determinarà les futures decisions democràtiques dels catalans. No és fàcil saber, a hores d'ara, quines majories conduiran aquest país cap a la independència".
 ·
Recull de premsa
Espada: "El procés ni es crea ni es destrueix, es transforma. I obligarà als lideratges compartits"
"L'estat propi es vol per millorar les condicions de vida de la gent i assegurar el futur dels nostres fills, i aquesta idea ha estat àmpliament expressada des d'Ara És l'Hora, l'ANC, Súmate i tantes altres entitats o partits".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí