Dimarts, 17 de març del 2015 | 19:49
Opinió
L'home que va portar la llum a Catalunya
David Basora
Economista
La setmana passada tornava el Dragon Khan. Primer la incorporació d'assessors al govern per enfortir les estructures d'estat i divendres 13, al matí, nova enquesta del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO).
Entrevista
"En aquests moments, el que més s'assemblaria a un model confederal és la Unió Europea"
Antoni Castellà
Secretari d'Universitats i Recerca de la Generalitat
Nascut a Barcelona el 1970, Antoni Castellà és des del gener del 2011 secretari d'Universitats i Recerca de la Generalitat. Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, professor a Esade, ha treballat en el sector privat alhora que ha anat ocupant responsabilitats polítiques a Unió Democràtica de Catalunya, on hi milita des de fa més de vint anys. La seva afició per aixecar torres humanes (és membre dels Castellers de Vilafranca) el deu haver ajudat a formar equips amb visió estratègica.
Opinió
Any electoral, any de canvis en l'espai polític
Jordi Xuclà
Diputat al Congrés per Girona
Estem en un moment de recomposició dels espais polítics. I no es pot abastar tot alhora i aconseguir majories del 40% en els parlaments. Estem en un moment en què la manta, o tapa els peus o tapa la boca, però tot alhora no pot ser.
 ·
Notícia
Mèdia.cat aconsegueix finançament per a un nou anuari dels silencis mediàtics
A través del micromecenatge Mèdia.cat ha assolit més de 15.000 euros, una xifra que assegura la publicació d'un nou Anuari dels Silencis Mediatics, basat en els temes que els mitjans de comunicació han silenciat durant l'any 2014.
 ·
Recull de premsa
Rahola: "La il·lusió retornarà amb el primer tam-tam que faci l'ANC i probablement amb més força que mai"
"Tampoc no cal convèncer els contraris, si creuen que tot això s'ha desinflat. La seva confiança no canvia la realitat catalana, només distorsiona la mirada".
 ·
Recull de premsa
Porta: "La instrumentalització de la justícia ja comença a ser d'una notorietat habitual a l'Estat espanyol"
"Aquesta situació és prou escandalosa de cara al futur del nostre país per exigir que els partits democràtics [...] facin força comuna si volem que [...] s'arribi a la institucionalització que volen els ciutadans".
Opinió
'No estaba muerto, estaba de parranda'
Saül Gordillo
Periodista
Enmig d'una tempesta espectacular entre Convergència i Unió i amb una Assemblea Nacional Catalana sacsejada pels debats interns i la seva forçada renovació al capdavant, Esquerra Republicana de Catalunya ha aconseguit un acord de mínims, ampliable a altres formacions polítiques, en el full de ruta que s'hauria d'aplicar en cas que les forces independentistes sumessin majoria absoluta al Parlament resultant de les eleccions del 27 de setembre.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí