Dimecres, 22 de febrer del 2017 | 13:31
 ·
Crònica · Política
Catalunya es regeix per l'Estatut de la Prevaricació
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Fa pocs dies el govern suís va respondre a una pregunta d'uns parlamentaris sobre la negativa del govern espanyol a permetre un referèndum sobre la independència dient: "El Consell Federal estima que no ha de posicionar-se sobre una qüestió de política interior d'un Estat de dret com Espanya"
Opinió · Política catalana
Quan i com farem futur?
Miquel Strubell
Sociolingüista
M'estranya la falta de coordinació entre els partits i coalicions que faran campanya pel si en el referèndum- amb un espectacular ventall històric que cobreix des del centre dreta cristiano demòcrata fins l'esquerra antisistema- per un cantó, i
 ·
Crònica · Seguretat
Cessaments i canvis
La situació del Departament de l'Interior es deteriora cada dia que passa tan pel que fa a la seva imatge externa i interna. Els seus professionals perceben una manca absoluta de credibilitat i lideratge fonamentalment pel que fa al director general de la Policia, Albert Batlle i al comissari en cap dels Mossos, Josep Lluís Trapero.
 ·
Notícia · Nació Digital
Sectors de Junts pel Sí reclamen canvis a la cúpula d'Interior camí del referèndum
El paper dels Mossos d'Esquadra en el procés sobiranista ha estat ben sovint objecte de debat. Un alt càrrec parlamentari resumia d'aquesta manera quins reptes "de debò" cal afrontar el Govern per garantir la celebració del referèndum: "Hem de tenir bona part del funcionariat i de la policia al nostre costat".
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Cardús:"El xoc polític en cap cas es resoldrà definitivament per la via autoritària. I el primer que caigui en aquesta temptació en serà el perdedor"
En un article a l'Ara Salvador Cardús afirma que "Sembla raonable pensar que si el desafiament independentista s'ha llançat des de Catalunya, la iniciativa per empènyer-lo ha de venir de Catalunya. I més ara que hi ha una majoria absoluta parlamentària que hi està a favor i té el mandat democràtic d'impulsar-lo".
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Xirgu: "Keep calm, un cop més. No caiguin en la trampa"
En un article al Punt Avui Xevi Xirgu afirma "Agafin-se fort, que hi tornen. Hem passat l'operació Catalunya, l'operació Diàleg i, com que no se'n surten, ara anem cap a l'operació Confusió, Desordre, Desconcert, Embolic, Rebombori o diguin-li com vulguin".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí